Mintha valaki azt írta volna, hogy az oltás után elkapta a ferit – milyen feri, ugye

2021. április 11. – 09:25

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Magyarra átültetve a levél tehát nagyjából olyan, mintha valaki azt írta volna Tamasiéknak, hogy az oltás után elkapta a ferit – milyen feri, ugye –, ha pedig szeretnének többet megtudni erről a betegségről, akkor olvassák el dr. Pofá Zoltán kutatásait.

2. A KDNP-ben van egy dacos kiállás.

3. Reggel, amikor a Margit hídon a szakadó hóesésben dacoltam a széllel, akárcsak a Kudlik Júlia-féle Delta főcímének hótaposó sarkvidéki felfedezője, egy szembejövő férfi rám kiáltott: „Mi a fasz van? Áprilisban esik a hó?”

4. Szinte lehetetlen nem felhozni a szexet egy tengerikókuszról szóló cikkben.

5. Hogy mi a titok? Mondom is a számlaszámom, aztán egy ötmilliós utalásért cserébe küldöm a brókermajmot, utána mindenki maga boldogulhat.

6. De mit gondol a Tibortelepi Karbonsólyom SC erőnléti edzője, Tréner Dezső?

7. Tudják, hogy volt sorrendben Amerika sorvadása? 1) büdös nigger 2) nigger 3) néger 4) afroamerikai. Aztán manapság meg mister president. Mi lesz a következő, egy leszbikus nigger elnök?

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!