Hat hónapos a Telex! Mutatjuk az eredményeinket!

Legfontosabb

2021. április 2. – 11:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elég sablonos úgy kezdeni, hogy hat hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna. De ez az igazság: tényleg nagyon nem gondoltuk volna.

Nem gondoltuk volna, hogy fél év múlva már ennyi mindenre lehetünk büszkék: 600 ezernél is több olvasó kíváncsi ránk nap mint nap; tízezrek használják naponta a Telex appot; a reggeleink elmaradhatatlan része az Észkombájn, minden héten van Clickbait-híradó, irodalmi tárca, Lájkbajnokság; rendszeresen tudunk jelentkezni Telexikonnal és Telex Magyarázóval; a könnyedebb hangvételű Zacc is elindult; vannak már vidéki tudósítóink, nemzetközi partnereink; a legfontosabb külföldi helyszínekre, Bécsbe, Minszkbe, Brüsszelbe, Zágrábba, Ukrajnába is eljutottunk; és rangos díjakkal is elismerik a munkánkat.

Legbüszkébbek azonban a Telex teljes csapatára vagyunk, amely fél éve mindennap a lehető legjobb újságot szeretné írni, illetve a sok tízezer támogatónkra, akik fél éve támogatnak minket, és töretlenül bíznak bennünk.

És itt még nagyon nincs vége, dehogy! Fél év után sem állunk meg természetesen, de nagyon is érdemes átnézni az elmúlt hat hónapunk eredményeit. Ezek a számok adnak erőt ahhoz, hogy ezután is a lehető legjobb lapot készítsük.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!