Itt a Telex applikációja!

2021. március 2. – 07:04

frissítve

Itt a Telex applikációja!
Illusztráció: szarvas / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyon sokan és sokszor érdeklődtek nálunk az indulásunk óta arról, hogy mikor lesz már a Telexnek applikációja.

Mi pedig megpróbáltunk a legjobb tudásunk szerint válaszolni.

Örömmel mondhatjuk, hogy most már van appunk!

Az alkalmazásunk első verzióját jóváhagyta a két nagy szoftverbolt, így bárki letöltheti őket.

Hogy miért éri meg letölteni az appot?

  • Ilyen gyorsan még sosem lehetett megnyitni a Telex anyagait! Az app csak úgy suhan!
  • Nagyon egyszerű az appon keresztül az anyagaink megosztása. Egy gombnyomás az egész, és szinte bárhova tovább lehet osztani a cikkeinket, videóinkat.
  • Akik eddig a telefonjuk képernyőjére rakták ki a Telexet, azoknak mindenképp javasoljuk, hogy váltsanak az appra. Sokkal jobb lesz a Telex-élmény, mint eddig volt!

Az alkalmazás Androidon és iPhone készülékeken érhető el egyelőre, kattints a telefonod operációs rendszerének megfelelő linkre, és már el is jutsz a szoftverboltokba!

Letöltés a Play Store-ból // Letöltés az App Store-ból.

Természetesen minden indulás nehéz, úgyhogy a mi appunkban is lehetnek még hibák, kezdeti gyerekbetegségek, ilyen-olyan hiányzó apróságok, funkciók. Ezért arra szeretnénk kérni, hogy töltsd le az appunkat, használd, és ha hibát észlelsz, írd is meg nekünk a hibajelentes@telex.hu címre! Illetve azt is nagyon ajánljuk, hogy a folyamatosan érkező frissítéseinkkel tartsd az appodat naprakészen, mert nem állunk le a fejlesztésekkel, gyakran várhatóak újabb és újabb funkciók.

Az appal nagyjából párhuzamosan lett még egy új funkció a Telexen. Azok, akik tematikusan szeretnek híreket fogyasztani most már gyakorlatilag bármilyen listázható tartalmunkat kérhetik RSS-ben. Annyit kell csak hozzá tenni, hogy rákattintanak egy címkére (Belföld, Legfrissebb, Napirajz, Észkombájn, stb.), és a megnyíló listaoldal tetején megnyomják az RSS-gombot. A megnyíló URL-t pedig csak be kell másolni egy RSS-olvasóba, és kezdődhet is a tematikus olvasás!

Ahogy minden a Telexen, úgy a fejlesztéseink is a támogatóinktól függnek, ezért ha azt szeretnétek, hogy a Telex még jobb legyen, még több funkciója legyen, és úgy általában gyorsan tudjon fejlődni, akkor támogassátok a munkánkat!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!