lájkbajnokság

RSS

Ki gondolta volna, hogy a dinnyében több lájk van, mint az olimpiában?

A fideszes propaganda a zászlajára tűzi, hogy „Miénk az olimpia, tiétek a Pride”, közben Jakab Péter csőre tölti a legtutibb lájkfegyverét. Feltűnnek a színen a biológiatagadó liberálisok, és mindent elborít az egyáltalán nem viccnek szánt kormánypárti humor. Nehéz a Facebook-napszámosok élete, amikor hajnali negyed ötkor kezdődik a műszak, de senki nem mondta, hogy a lájkbajnokság könnyű menet.

Nézni is félelmetes, ahogy épülnek a párhuzamos univerzumok

A Pegasus-botrány szilánkokra robbantotta az uborkaszezont, amire a kormány egyből rádobott egy újabb kommunikációs atombombát. A lájkbajnokság szereplői ordítva beszélnek el egymás mellett, csak szegény Hollik Istvánt röhögi körbe mindenki. A propagandát egyre nehezebb nem paródiaként, Bödőcs hangján olvasni.

Sosem látott még a lájkbajnokság akkora bukást, mint amit most Orbán bemutatott

Az első helyről zuhant vissza az utolsó utánira. Miközben a politikusok rápihennek a nagy olimpiai lájkaratásra, a propagandaoldalaknál messzire gurul a gyógyszer, Varga Judit pedig lassan a mezőny első számú standuposává lép elő. A háttérben meg megy a zsonglőrködés az oltásellenesek szavazataiért.

Ilyen az, amikor Orbán Viktor egy kicsit megerőlteti magát

Muszáj volt, hát a Fidesz csőre töltötte a bolygórobbantó lájk-halálsugarat. Olyan égszakadás-földindulás van a lájkbajnokságban, hogy egy lendülettel sértjük vérig a Jóbarátok- és Cannibal Corpse-rajongókat, plusz Dúró Dórát. Ráadásnak LMBTQ-aktivisták. LMBTQ-aktivisták mindenhol!

Ahogy lelohadt a fociláz, a lájkbajnokok kivonultak a búzamezőre Rákosit imitálni

Facebook-börtönbe zárt és onnan sikeresen megszökött ellenzékiek, elzárt pénzcsap a fideszes influenszerek mögött, váratlan gasztronómiai áthallások, valósághajtogató origami. A lájkbajnokságban akkor sincs uborkaszezon, ha mindenki mentális egészsége jobban járna úgy, ha mégis lenne.

Olyasmi történt a lájkbajnokságban, ami tavaly december óta egyszer sem

Beütött a papírforma, és ebből elképesztő rekordok születtek. Focimeghajtással aratnak a fideszesek, miközben az eddig szárnyaló Jakab Péter és a Jobbik zuhanórepülésbe vált, Szijjártó Péteren pedig átgyalogol a Pride. A hét kínzó kérdése: vajon egészen mostanáig kitől/mitől féltek a magyarok?

Orbán egyszerre vetette be a két legerősebb fegyverét, esélye se volt másnak a lájkbajnokságban

A focis tematika mindent visz, vagy ez csak a felszín? Rejtélyes civilek tűnnek fel vastag pénztárcával és látványosan kormánybarát gondolatokkal, épül-szépül a magyar QAnon-mitológia, és az is kiderül, mi lesz a választási kampány legnagyobb kommunikációs csatájának terepe. Közben az Instagram népe szimpatikus meleg párt lát Dzsudzsákban és Orbánban, és örül a boldogságuknak.

A Facebook népe szerint a hét legjobb vicce volt Orbán szja-visszatérítős ígérete

A saját követői röhögik körbe a miniszterelnököt, besülnek a legnagyobb lájkbombák, pezsgőfürdős-bikinis streamereket kerget őrült féltékenységbe az agrárminiszter. Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a lájkbajnokság, de van egy stabil pont, amibe mindig kapaszkodhat az ember.

Orbán ezúttal sem találta az utat a lájkbajnoki címhez

Itt a nyár, mégis nyert a sál, avagy hiába minden: a szülinapos miniszterelnök, a gyereknap és a bohócozó Orbán sem volt elég Jakab Péter megszorongatásához. A Jobbik elnöke egyetlen parlamenti akcióból képes volt annyi lájkot kisajtolni, hogy végül újabb szédületes rekorddal nyerte meg a hetet.

Lájkbajnokság: egy ing mind fölött, egy ing kegyetlen

Gyurcsány profin trollkodik, Orbán lenyomja a köztévé nézettségét, Jakab Péter ipari mennyiségben sajtolja ki a lájkokat a ficsúrozásból, de Karácsony turkálós inge mégis mindent visz. Lekörözheti-e egy tízmilliókkal megszponzorált lejárató kampány a Jóbarátokat? Schrödinger macskájának öngyilkos gondolatai támadnak az eheti lájkbajnokságban.

Jakab Péter megint megcsinálta a lehetetlent

Eszelős nagy rekordot felállítva, a saját trükkjével körözte le Karácsony Gergelyt a lájkbajnokság eheti fordulójában. Közben a Fidesz tízmilliókat éget el a gyurcsányozós kampányban, de a keményvonalas Orbán-rajongók csak arról beszélgetnek, hogy esik az eső.

Sosem volt még ennyire szoros a verseny a lájkbajnokságban

És úgy néz ki, ez még csak a vihar előtti csend. Emlékeznek még a régi szép időkre, amikor nem Karácsony gyurcsánysága és angoltudása volt a legfontosabb téma a magyar politikában? Kerti kapálás háborús metaforába ágyazva, Fudan egyetem és klozetkommunisták a lájkbajnokság eddigi legfurább fordulójában.

Epikus Orbán–Jakab párbajjá vált a lájkbajnokság

Mindketten bekapcsolták az utánégetőt a lájkgenerátoron: anyuka, unoka, és kiscica az egyik oldalon, virsli, szőke kóla és súlyzós edzés a másikon. Utolérhetetlennek tűnő rekord dőlt meg a lájkbajnokságban, miközben eltűnt pár milliókkal megtolt Facebook-hirdetés. A távolban felsír egy Ördögi Terv, de nem hallani a süketnéma óriás orgazmikus nyögéseitől.

Orbán sörmeghajtással tört az élre, de utolérték a célegyenesben

60 ezres sör a teraszon, mindent megállító piros lap, egy egészen egyedülálló Jakab–Orbán videós párbaj, az év legdurvábban virális posztja, Kövér László olvasmányélményei a szexről, Nagy Feró meghökkentő új célközönsége. És ezek még csak a lágy, lírai részletek a voltak lájkbajnokság e heti, őrületes rekordokat hozó fordulójából.

Váratlan kihívója akadt Jakab Péternek a lájkbajnokságban

Miért célozza a facebookos hirdetéseit nyugdíjas nőkre a Fidesz? Hogyan trükközik Dobrev Klára az Európai Egyesült Államokkal? Mit keres a glükokortikoid receptor Hadházy nem létező szakdolgozatában? Mi a fenét csinál mindeközben Orbán Viktor? Mekkora fejőház épül a beledi szarvasmarhatelepen? Kínzó kérdések és meglepő válaszok a lájkbajnokság e heti fordulójában.

Így nyomta le pár hónap alatt az ellenzék a Fideszt Facebookon

Lájkbajnokság különkiadás: animáción mutatjuk, hogy alakult a politikusok népszerűsége az elmúlt 5 hónapban.

Újra izgalmas a lájkbajnokság!

Most már biztos, hogy nem csak egyszeri botlás volt Jakab Péter veresége, éppen amikor már olyan verhetetlennek tűnt, mint Hosszú Katinka a fénykorában. A nagy sorozat megtört, de mi lehet a régi-új bajnok csodastratégiája, amivel most újra legyőzte a kilencszeres győztes jobbikost?

Óriási Orbán−Jakab meccsnek indult a húsvét, aztán jött a csősz, és mindenkit kikergetett az erdőből

Kínos locsolóversek, női standuposok, szürkezónás propagandaposztokra kifizetett rejtélyes milliók a lájkbajnokság e heti fordulójában. A végeredmény vagy A király visszatér, vagy a Birodalom visszavág, de valaki vissza, eléggé.

Kilenc hét után megszakadt Jakab Péter nagy sorozata

De ki lehet az új bajnok, és milyen trükkel előzte meg a lájkszivattyúzásban verhetetlennek tűnő Jobbik-elnököt? Bizarr belháború a fideszes propagandaoldalak között, és nemközpénz-milliókkal megtolt kormánypárti influenszerek a lájkbajnokság eheti fordulójában.

Öregemberpárt lenne a Fidesz? Az Instagram másképp látja!

Mire Jakab Péter elkezdett igazán nyomasztóan uralkodni Facebookon, kiderült, hogy Orbán az Instagram magyar politikai terében még jobban dominál.

Csak a fideszesekkel történnek érdekes dolgok a lájkbajnokságban

Jakab Péter utcahosszal veri a mezőnyt, tombol a parizerposzting, Orbán facebookos videói pedig úgy futnak, hogy a közmédiában biztos kényelmetlenül fészkelődnek a fejesek a saját nézettségük láttán. Varga Judit és Szijjártó Péter is zuhanórepülésben, de valaki más megtalálta helyettük a fideszes lájkszivattyú bekapcsológombját.

Most kiderült, hogy ki facebookozik ügyesen, és ki ügyetlenül

A nőnapi posztok giccsparádéja olyan szögből mutatta meg a politikusainkat, ahogy ritkán látni őket. Jakab Péter megállíthatatlannak látszik a lájkbajnokságban, de találtunk egy lehetséges titkos fideszes csodafegyvert. Kiderült, hogy Gyurcsány a legviccesebb ember a mai magyar politikai színtéren, és a végére megjelent Putyin is.

A Fidesz reménytelenül lemaradni látszik a lájkbajnokságban

Úgy tűnik, a facebookos politikai világ legfontosabb kérdése a járvány kellős közepén, hogy hazaárulás-e nokedlivel enni a paprikás krumplit. Eközben a kormány rajongói oldalai elkezdtek Soros Györgyöt faragni Mészáros Lőrincből.

Ha ez így megy tovább, Orbán kénytelen lesz újra bevetni az unokákat

Jakab Péter kezdi olyan szinten dominálni a lájkbajnokságot, mint a Real Madrid az európai focit az 50-es években. Az ellenzék ráadásul új csodafegyvert talált: macska van náluk, és nem félnek használni.

A Fidesz bevetette a nehéztüzérséget, de ez sem volt elég

A teszkós parizer pirosarannyal jobban bejön a Facebook népének, mint a cuki kutyás videók és a Valentin napi szelfik. Ha a közösségi médiás népszerűség analóg a való életbelivel, a kormány lassan kezdhet aggódni: a jobbikos Jakab Péter egyre nagyobb lendülettel pörgeti a lájkszivattyút, és zsinórban a negyedik hetet nyerte meg a lájkbajnokságban.

Ilyen még nem volt: Orbán Viktor elkezdett facebookos követőket veszíteni

A milliós követőtábor mellett eltörpül a visszaesés mértéke, de a trend figyelemre méltó. Ahogyan az is, hogy Varga Juditnak karácsony óta gyökeresen változtak meg a posztolási szokásai. Eközben az ellenzék hasít a közösségi médiában, Jakab Péter zsinórban harmadszor nyeri a heti lájkbajnokságot.

Sose verték meg még ennyire a Fideszt a lájkbajnokságban

A politikusok mindent bevetnek, egyre szégyentelenebbül megy a kisgyerekkel pózolós és a halálhíres-gyászolós lájkszivattyúzás. Orbán továbbra is takaréklángon, Gyurcsányék viszont teljesen eltűntek. De ki az, akit még a saját kommentelői is kiröhögnek?

Jakab Péter bejelentkezett a trónra

Mármint a heti lájkbajnokságban. Orbánt mintha már nem is érdekelné a Facebook, miközben a kormány egyre sűrűbben üzen hadat a közösségi média liberális véleményterrorjának. Eközben a Facebook is szakítana a politikai posztokkal, mert azokkal csak a baj van.

Facebookon gyalázni a Facebookot facebookos lájkokért

Rejtélyes módon, a semmiből előkerülő több ezres rajongótömegek, születés és halál, megkérdőjelezett alapigazságok az „olcsó lájknak híg a leve” vonalon. Emelkedik a tét a heti lájkbajnokságban!

Újra dübörög a Fidesz a Facebookon, új királya van a lájkbajnokságnak

Furcsaságokban most sincs hiány: Orbán követőtábora majdnem elkezdett csökkenni, és megesett vele az a csúfság is, hogy ugyanazt posztolta mint Karácsony, és kevesebb lájkot kapott nála. De ki lehet az új bajnok, aki fáradhatatlan szorgalommal lapátolja a posztokat a rajongók elé, ha kell, ha nem?