Lájkbajnokság

RSS

Hiába tört fel Novák Katalin, Orbán mindent vitt a szuperhősös kormánytagokkal és az unokázással

Lájkbajnokság: ismét Orbán Viktor gyűjtötte be a legtöbb interakciót a közösségi oldalakon, de feltört mellé harmadik helyre a frissen iktatott köztársasági elnök is. Nagyot ment a héten a politikai gyerekposzting és az ellenzék fideszezése is.

Orbán a nyugodt uborkaszezonban is győz a Facebookon, de Szijjártó már ott lohol a nyomában

A miniszterelnök újrahasznosított megszólalása nagyot ment egy olyan héten, amilyen csak tavaly nyáron volt a magyar közösségi oldalakon.

Nincsen Fidesz, nincsen ellenzék, csak Orbán Viktor van

Posztválasztási melankóliában a fideszes tábor, de amíg az ellenzék is csak orbánozik, nincs para. Újrahasznosított anyák napja, és váratlan jelentkező a nemzet gasztrobloggerének szerepére a Lájkbajnokság heti fordulójában.

Orbánnak most a nyugdíjemelés és az államilag olcsósított csirke far-hát sem segített

Tizenöt hetes győzelmi sorozat után kapott ki a lájkbajnokságban, pont amikor kiderült, hogy kettő van belőle. Mégis van politikus, akinek heti 16+1 Orbán-fotó díszíti a Facebook-falát – ki lehet ő? Szaftos pletykák, közszolgálatilag felbukkanó labrador az időjárás-jelentésben, Michelangelo időarányosan elszégyelli magát.

Húsvét > háború

Locsolkodásba és tojásfestésbe fullad a magyar politikai kommunikáció, de hát addig sem kell azzal foglalkozni, hogy a szomszédban háború dúl és ártatlan civileket ölnek ezerszámra. A Lájkbajnokság heti epizódjából kiderül, melyik a legfideszesebb város, mi történik a hirdetési piacon, ha elzárul a propaganda pénzcsapja, és mi van a politikai kajapornó hátterében.

Ki nem találnák, mi tarolta le egy héttel a Fidesz kétharmados győzelme után a Facebookot

Bizarr dolgok történnek a vihar utáni csendben: elzárultak a pénzcsapok, a propaganda is aluszik, s míg szendereg a robogás, álmában lájkol egy kicsit. El is felejtettük már, milyen nem permanens kampányhisztériában élni, élvezzük ki, mert nem fog sokáig tartani. Lájkbajnokság váratlan fordulatokkal.

Orbán: Köszönöm! Facebook népe: Lájkolom!

Orbán győzelmi beszéde volt a magyar internet slágere az elmúlt hét napban. Miniszterelnök még nem ment ekkorát Facebookon, mintha törvényben írták volna elő a lájkolást az országban. Lájkbajnokság 72.

A hét, amikor végképp szétesett a szimuláció, amiben élünk

A kampány utolsó hetében Zelenszkij összeütközik Kis Grófóval a töltöttkáposza-fesztiválon, aztán mind a ketten az Anonymussal, de nem azzal, hanem a másikkal. Állhatatosan harcolunk a saját szövetségeseink ellen, de sajnos minél több a gyerek, annál kevesebb a lájk. Eszelős rekordok dőlnek a Lájkbajnokságban, de kire szavaz Chuck Norris?

Márki-Zay majdnem csodát tett, aztán Orbán bedobta az újramelegített Terminátor-trükköt

Ki a fene ellen kell most éppen harcolni, ha közben a béke a legfontosabb? Tényleg a kiábrándult fideszesekhez szóló szakítós ballada a Listen to your heart? Mi lenne, ha Dzsudzsák Balázs venné át Szijjártó Péter Facebookját? Hogy viszonyul a T-800-as terminátor energiaellátása a rezsicsökkentéshez? Kínzó kérdések és meglepő válaszok a Lájkbajnokság eheti fordulójában.

Az időutazó Orbán zokogva menne vissza 1989-be

Elképesztő párhuzamos univerzumok alakulnak ki a közösségi médiában: az egyikben az ellenzék követeli a belépést a háborúba, a másikban valójában Orbán Putyin. A lájkbajnokság e heti fordulójában váratlanul felbukkan a Waczak Szálló, Samuel L. Jackson, és McFly Viktor; megmutatjuk, hogy néz ki 328 és fél millió forint, és fény derül a Facebook egy igazán ijesztő képességére is.

Orbán Viktor újrahasznosította egy interjúját, le is tarolta vele a magyar netet

A miniszterelnök egy mandineres interjúrészletet posztolt, mindenféle kép vagy videó nélkül, és ez lett a legnépszerűbb politikusposzt a héten. Lájkbajnokság, csökkentett módban.

A békegalambbá sminkelt Orbánt imádják a rajongók, de az orosz propaganda tovább dübörög a háttérben

Megfejtjük a Fidesz kommunikációs stratégiáját, megnézzük, mivel etetik a Szörnyet, és megfigyeljük, hová folyik el kétszázmillió forint facebookos hirdetési pénz egyetlen hét alatt. Cenzúra, hazaárulás és öncenzúrázott hazaárulás a lájkbajnokság eheti fordulójában.

A Fidesznek a meseháború a lételeme, és most eléggé meglepte az igazi

Pár óra kellett csak hozzá, hogy az agytröszt rajzoljon egy új ellenséget, akivel lehet a békéért élethalálharcolni, de a rajongótábor vevő a képzavarokra és asszociációs hajtűkanyarokra. A fél- és nem hivatalos propaganda hardcore része közben egészen vérfagyasztó módon ünnepli Putyint, vagy kozmetikázza a saját közelmúltját. Lájkbajnokság a háború árnyékában.

Trollok háborújává alakul a lájkbajnokság

Orbán óriási menetben van, pedig látványosan nem érdekli az egész, és még Gyurcsánytól is kapott egy váratlan pofont. Alacsonyan szállnak a tízmillió forintok, dőlnek a rekordok, feltűnik a színen az ellen-Megafon, az úri közönség önfeledten kacag. Beindult a hivatalos kampány, felizzott a fúziós reaktor a cintányércsapkodó majom szívében.

Ha a Facebookon múlna, a választókerületek kétharmadát vinné a Fidesz

A kormánypárt egyéniben nem indítja az igazi nagyágyúit, az ellenzék viszont vagy 30 választókerületben mintha teljesen elengedte volna a közösségi médiát. Ami elvileg az egyik legfontosabb kommunikációs felületük.

Orbán tapsol, a Facebook nevet

A Lájkbajnokságban ezúttal is tarolt a miniszterelnök, pedig le sem hajolt az olimpiai sikerek jelentette olcsó lájkokért. Ehelyett zakatolt a nyugdíjasokra és Fidesz-szavazóra targetált sikerpropaganda-üzemmód. Márki-Zay egy picit közelebb tudott férkőzni a nagy riválisához, miközben a Facebook népe még mindig a komolynak szánt fideszes posztokon nevet a leginkább.

Tarolnak a fideszesek a lájkbajnokságban, mégis kiröhögi őket a Facebook népe

Márki-Zay Péter váratlan lájkpárbajba keveredik Orbánnal és Lázárral, de csak az egyiket győzi le egyértelműen. Orbán hármasikrekkel vigasztalódik, és újra meg újra előkerül 50 millió forint, amiről mindenki úgy csinál, mintha nem az övé lenne. Előkerülnek még a libazsírban oldódó vitaminok és az öncenzúrázó nemnácik – nem csoda, hogy a közönség kínjában már csak röhög az egészen.

Orbán kimondta, hogy induljon a banzáj, és elindult

Magyarországgal ellentétben az e heti toplista első hét helyezettje se előre, sem hátra, sem felfelé nem haladt. Avagy: Lájkbajnokság e heti új belépővel a toplistán, 7 millió forinttal megtolt MZP-ellenes videóval és egyéb nyalánkságokkal.

Orbán levágott egy disznót, a rajongótábor elalélt a gyönyörűségtől

Az ellenzék téli álmából ébredezik, Novák Katalin bebábozódik, mielőtt magára öltené a köztársasági elnöki pompát, Orbán pedig megmutatja, hogy a disznópörzsölő meg a mulatós zene valójában az előre menés esszenciája. Lassan több a parajelenség a lájkbajnokságban, mint egy évadnyi X-Aktákban.

A hét, amikor Magyarország előre ment, csirke far-hátra

Az olcsósított élelmiszerek leuralják a lájkbajnokságot, de Orbán kamu grafikonjait azért körberöhögi a Facebook népe. Az ellenzék alszik, és míg szendereg a lájkolás, álmában csönget egy kicsit. A planetáris manipuláció pajzsán ütött rés viszont mindenkit meglepetésként ér.

Megszakadt a lájkbajnokság történetének leghosszabb győzelmi sorozata

19 győztes hét után kapott ki Orbán Instagramon – vajon szabadságra ment a stáb, vagy sztrájkol? A Napirajz stílusa váratlanul betör a politikusok ruhatárába, a Fidesz-kampány pedig lakodalmas-mulatós módban lő Borsodra. Uhrin Benedek szelleme sem tud virálisabb lenni az old school cigányozásnál, hát hol van Salvador Dali, amikor igazán szükség lenne rá?!

Orbán vagy Jakab volt a Facebook királya 2021-ben?

Orbán Viktor és a migráns unokák, Jakab Péter és a 10 milliós ficsúrozás, oltások és oltásellenesek, nemzetiszín stadionok és Varga Judit egymilliárd szelfije, spammerek és Instagram-huszárok, pancsolás a gyászlájkok jacuzzijában. Szem nem marad szárazon a Lájkbajnokság éves összefoglaló különkiadásában.

Így hódította meg a Fidesz a Facebookot 2021-ben

Tavasszal és nyáron még hasított az ellenzék a közösségi médiában, csak a foci-Eb alatt tudott villogni kicsit Orbán. Aztán ősz elején hirtelen minden megváltozott.

Orbán trükköset unokázva szedte meg magát karácsonyi lájkokból

Egyáltalán nem volt csendes 2021 utolsó hete a lájkbajnokságban. Ahogy azt várni lehetett, volt itt minden: fenyőág, kampánykarácsony, bejgli, havas tájak és megszámolhatatlanul sok ünnepi családi szelfi. Akadtak ugyanakkor meglepetések is a zuckerbergi reakciókból felépített politikai karácsonyfán.

Novák Katalin népszerűbb volt ablakot pucoló háziasszonyként, mint most, amikor államfőnek jelölték

A Facebookon a nagy bejelentés sokkal inkább Orbánról szólt, mint a leendő köztársasági elnökasszonyról. Lehet-e családügyi miniszter Rákay Philipből? Hogy szólhat a Piros lesz a paradicsom a Mennyből az angyal dallamára? Jó ár-e 2000 forint egy lájkért? Mi az, ami egyszerre vicces, megható, dühítő, meglepő és szomorú? Kínzó kérdések a lájkbajnokság utolsó idei fordulójában.

Szijjártónak majdnem sikerült a bravúr, aztán jött Orbán egy csomó kutyakajával

Őrületes sláger a rákayphiliping, csak az nem jön ki belőle jól, aki kitalálta. A Fidesz betemeti pénzzel a Facebookot, mi meg kereshetjük Varga Judit posztjaiban a rejtjelezett üzeneteket Völner Pálnak. Orbán megérinti a pápát, aki ettől visszatalál a krisztusi útra, közben a magyar kormány világraszóló győzelmet arat a Forma 1-ben. Arat a cringe a lájkbajnokságban.

Olcsó lájknak nincsen szaga

A héten korrupciós ügybe keveredett és lemondott egy államtitkár, ehhez képest a közösségi média politikai terében a Mikulás, az első hó, a kocsonya, az advent, és Kóbor János búcsúztatása volt a sláger. Ennyire talán még sosem volt látványos, mennyire más univerzumban élnek a kormánnyal, és az ellenzékkel szimpatizáló emberek.

Chuck Norris nyerte a lájkbajnokságot. Minden kategóriában.

Csak a magyar kormány költött többet Facebookon reklámokra, mint amivel Rákay Philip oldalát megtolták. Orbán Viktor orrhosszal nyerte az e heti Lájkbajnokságot, de ő is a régi szép időkhöz nyúlt, egészen 2018-ig.

Berobbant a lájkbajnokság történetének legnagyobb bombameglepetése

Az oltásellenesek váratlanul elhúznak a lazsáló Orbán és Jakab mellett, a háttérben pénzhajtással szól a trashpop, Ujhelyi István meg csendben meghekkeli a viralitás algoritmusát. A propaganda világában egyre durvább parajelenségeket tapasztalunk, és hol van még az igazi kampányhajrá.

A Fidesz megijedt az előválasztás után, az ellenzék meg elfáradt

A közösségi médiás aktivitás legalábbis valami ilyesmit mutat. Gyurcsányt tényleg sikerül megállítani, Orbán hirtelen feldob 363 szponzorált Facebook-posztot, közben egyre nyíltabban megy az oltásellenesség a politikai üzenetekben, de a kormányt ez mintha abszolút nem zavarná. A hét kérdése: tényleg kidobott pénz a Megafon propagandájára költött minden fillér?