lájkbajnokság

RSS

Belföld
Ha ez így megy tovább, Orbán kénytelen lesz újra bevetni az unokákat

Jakab Péter kezdi olyan szinten dominálni a lájkbajnokságot, mint a Real Madrid az európai focit az 50-es években. Az ellenzék ráadásul új csodafegyvert talált: macska van náluk, és nem félnek használni.

Belföld
A Fidesz bevetette a nehéztüzérséget, de ez sem volt elég

A teszkós parizer pirosarannyal jobban bejön a Facebook népének, mint a cuki kutyás videók és a Valentin napi szelfik. Ha a közösségi médiás népszerűség analóg a való életbelivel, a kormány lassan kezdhet aggódni: a jobbikos Jakab Péter egyre nagyobb lendülettel pörgeti a lájkszivattyút, és zsinórban a negyedik hetet nyerte meg a lájkbajnokságban.

Belföld
Ilyen még nem volt: Orbán Viktor elkezdett facebookos követőket veszíteni

A milliós követőtábor mellett eltörpül a visszaesés mértéke, de a trend figyelemre méltó. Ahogyan az is, hogy Varga Juditnak karácsony óta gyökeresen változtak meg a posztolási szokásai. Eközben az ellenzék hasít a közösségi médiában, Jakab Péter zsinórban harmadszor nyeri a heti lájkbajnokságot.

Belföld
Sose verték meg még ennyire a Fideszt a lájkbajnokságban

A politikusok mindent bevetnek, egyre szégyentelenebbül megy a kisgyerekkel pózolós és a halálhíres-gyászolós lájkszivattyúzás. Orbán továbbra is takaréklángon, Gyurcsányék viszont teljesen eltűntek. De ki az, akit még a saját kommentelői is kiröhögnek?

Belföld
Jakab Péter bejelentkezett a trónra

Mármint a heti lájkbajnokságban. Orbánt mintha már nem is érdekelné a Facebook, miközben a kormány egyre sűrűbben üzen hadat a közösségi média liberális véleményterrorjának. Eközben a Facebook is szakítana a politikai posztokkal, mert azokkal csak a baj van.

Belföld
Facebookon gyalázni a Facebookot facebookos lájkokért

Rejtélyes módon, a semmiből előkerülő több ezres rajongótömegek, születés és halál, megkérdőjelezett alapigazságok az „olcsó lájknak híg a leve” vonalon. Emelkedik a tét a heti lájkbajnokságban!

Belföld
Újra dübörög a Fidesz a Facebookon, új királya van a lájkbajnokságnak

Furcsaságokban most sincs hiány: Orbán követőtábora majdnem elkezdett csökkenni, és megesett vele az a csúfság is, hogy ugyanazt posztolta mint Karácsony, és kevesebb lájkot kapott nála. De ki lehet az új bajnok, aki fáradhatatlan szorgalommal lapátolja a posztokat a rajongók elé, ha kell, ha nem?

Belföld
Valami fura dolog történik a fideszesekkel a Facebookon

Mintha vezényszóra elhallgattak volna a kormánypárti politikusok a közösségi médiában. A propaganda bezzeg hasít, mintha mi se történt volna. Új bajnokot avatunk a heti lájkbajnokságban, akinek váratlanul újszerű a stratégiája is: semmi cukiskodás, semmi popsztárkodás, semmi mellébeszélés.

Belföld
Most először verték meg a Fideszt a lájkbajnokságban

De ki lehet 2021 friss lájkszivattyú-üzemeltető nagymestere? És jelent-e bármit a gyakorlatban ez a trónfosztás? Egy biztos: ha elmúlik karácsony, a szeretet lájkja halványabban ég.

Belföld
Orbán ledobta a cukiság-atombombát, meg is lett az eredménye

Egy unoka egyenlő öt és fél önkormányzatiság-kivéreztetés. Az áldott békesség, áldott egészség és áldott szeretet segít sütni-főzni-takarítani-pulóvert kötni. Karácsonykor még Soros Györggyel sem kell háborúzni. És még ennél is több súlyos életbölcsességgel szolgál az eheti lájkbajnokság.

Belföld
Orbán nagy zuhanásáról szólt a heti lájkbajnokság

Égszakadás, földindulás, májas hurka, összeesküvések. Minden összezavarodik, Facebookon tüntetnek az emberek a Facebook betiltásáért. Ez történt a héten a közösségi média különleges bugyrában, a magyar politikusok lájk-lövészárkainak állóháborújában.

Belföld
Brutális rekordot döntött egy fideszes a heti lájkbajnokságban

Van, ami a szexbotránynál is erősebben vonzza a kattintást: az EU-s költségvetési vétó körüli hajcihő jobban megmozgatta a politikusaink rajongótáborát, mint Szájer brüsszeli melegorgiája. De kié lehet az új szuperrekord? Nem lesz nagy meglepetés.

Belföld
Orbán elhallgatott Facebookon, rögtön megverték négyen is a lájkbajnokság heti fordulójában

Az élen továbbra is fideszes politikusok, de egyre látványosabb, hogy a kormánynak a 3-4 közösségimédiás sztárja mögött senkije nincs, aki képes lenne megtalálni a lájkszivattyú bekapcsológombját. De ki lehet a heti bajnok, aki Orbánt is lenyomta?

Belföld
A Fideszt annyira elnyomja a Facebook, hogy három fideszes vezeti a heti lájkbajnokságot

A liberális véleménydiktatúrát kerestük a Facebook statisztikáiban, de egészen mást találtunk. Mi az, amiben Dobrev Klára lenyomja Gyurcsányt, és Dúró Dóra Novák Elődöt? Hová tűnt Rogán Antal? Mivel pörgeti a lájkszivattyút Orbán Viktor?