Örülök, hogy eszed van, mert csinos, az nem vagy

2021. március 21. – 13:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Örülök, hogy eszed van, mert csinos, az nem vagy.

2. Most az a helyzet, hogy a rezidenseket, ők az inasok vagy (…) frissen végzett diplomások és készülnek a szakmájukra, őket már javarészt beoltottuk.

3. A Tiborok és Nikolettek csak három hónapot kapnak, mert az előző férjemet, meg a kurváját hívták így.

4. A legutóbbi laboreredményem szerint úgy nyüzsögnek bennem még mindig az antitestek, mint NER-celebek a Maldív-szigeteken.

5. Bamlanivimab, remdesivir, favipiravir, tocilizumab – hát mindenki megőrült?!

6. Az említett Barents Observer tulajdonosát például az oroszok addig nyomasztják, míg végül megtörik, és nem akarok spoilerezni, de innentől a fejezetet egy merő gyomorgörcsben olvastam végig, 120-as pulzussal, pislogás nélkül, és gyanítom, hogy a Telexet a kezdetektől követőkben is fel fog derengeni ezeken az oldalakon egy halvány déjà vu hangulat.

7. Azt még nem tudni, hogy kitör-e a magyar hard seltzer-őrület, és alkoholos szódát kortyolgatva nézegetjük-e egymás vakcinaútlevelét a Balaton partján.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!