Az volt a szórakozásunk, hogy szénnel etetjük a disznókat

2021. február 28. – 07:19

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Őszintén szólva, nem hiányzott senkinek ez az egész egy ilyen pokoli évben, amikor rosszabb esetben a néző a tévé előtt is úgy élt, mint a villában, egy térbe zárva idegesítő emberekkel, egyre fogyó beszédtémákkal, hülyeségeket ordibálva, dühöngve valami felsőbb erő döntésein, tehetetlenül vergődve napról napra.

2. Ezt a huszonegy professzort, akik ugye Facebook-csoportot is alakítottak, őket valamennyiüket a Magyar Szocialista Munkáspárt és utódpártja tagjai között lehet megtalálni.

3. Egy kis faluból indulva, ahol az volt a szórakozásunk, hogy szénnel etetjük a disznókat, összességében elég sokat elértem.

4. Az egyre kínosabb emuháborúra a média is kezdett felfigyelni, a cikkek után pedig az ausztrál parlamentben is megvitatták a hadműveletet, amiben Meredith az egyik jelentésében fontosnak tartotta kiemelni, hogy az egysége nem szenvedett áldozatokat.

5. Az orosz követség titkára, Vladiszlav Szorokin volt a hajtány fő motorja, ő hajtotta át a kiskocsit a határon, ami előtt több mint 30 órát utaztak, hogy odaérjenek, majd a határ túloldalán még buszra szálltak, hogy a repülőtérre menjenek.

6. Miután az egyébként elég ramaty állapotú gép merevlemezeit még menthetőnek ítélte, egy sörért megvásárolta a konténer őrzőjétől. Ezért az egy sörért aztán több ezer ember egészségügyi adataihoz nyert hozzáférést.

7. Egy bölcsesség szerint a jó barátság alapja a pontos elszámolás. Más szerint a pénzügyekben vagy nagyon nagyvonalúan, vagy nagyon pontosan szabad csak eljárni. Ez az eset és olvasóink reakciója azt bizonyítja, hogy régi, jó barátunkkal, a NAV-val inkább pontosan szeretne mindenki elszámolni, a nagyvonalúság pedig felbosszantja az adófizetőket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!