A döbbenet testet, lelket ölő percei

2020. november 29. – 10:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

Ha szakad valami, szakad, ha rotyog valami, rotyog, nem érdekes.

Hőseink pedig keresték is becsülettel azt az igazságot: olyan természetességgel ingáztak a pokol-Föld-menny tengelyen, mint más a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon.

Helló, mindenki, Gergő vagyok, 34 éves, és amióta az okostelefonok elkezdtek vákuumba küldött lufi módjára, eszetlenül nőni, folyamatos problémával küzdök, mert anatómiailag úgy alakult, hogy a kézfejeim nem nőttek akkorára, mint Shaquille O'Neal lapát méretű tenyerei.

Ahogy mindig, a Telex pénteken is küldött kérdéseket az operatív törzsnek, és ahogy mindig, most sem válaszolták meg azokat. Egyetlen kérdést olvastak be: A legveszélyeztetettebb korosztályból ha valaki megfertőződik, meggyógyulhat? Válasz: Volt már rá példa.

Egy gyógyszer, ami kifejezetten állatoknak készült és emberen nem volt tesztelve, nem feltétlenül alkalmas emberi fogyasztásra.

A „döbbenet testet, lelket bénító percei után” azonban a polgármester szerint „a racionális gondolkodás következik, amely a történtek mérlegelésén nyugszik”.

Az Audi meg a Merci után rögtön Európa a legfontosabb.

Itt találja a Telex legfrissebb híreit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!