Lement a pénteki operatív törzs is

2020. november 27. – 11:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken is megtartotta szokásos tájékoztatóját az operatív törzs. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője Müller Cecília helyett elismételte a napi járványügyi adatokat, majd azt is mondta, ma van a véradók napja, és senki ne dőljön be annak, hogy valakik Zacher Gábor és Müller Cecília nevében koronavírus-csodaszereket árulnak az interneten.

Kiss Róbert alezredes szokás szerint részletes adatokat sorolt arról, az elmúlt egy napban hányszor kellett a rendőröknek intézkedniük a rendeletek be nem tartása miatt, például hány üzletben nem viseltek maszkot, hányszor találkoztak olyan emberrel, akiken a tömegközlekedési eszközökön nem volt maszk, és például olyat is mondott, hogy három ember megszegte a kutyasétáltatás ötszáz méteres rendeletét.

Ahogy mindig, a Telex pénteken is küldött kérdéseket az operatív törzsnek, és ahogy mindig, most sem válaszolták meg azokat. Egyetlen kérdést olvastak be: a legveszélyeztetettebb korosztályból ha valaki megfertőződik, meggyógyulhat? Válasz: volt már rá példa.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!