A Fox News műsorvezetője megtekintette a magyar határvédelmi kerítést

2021. augusztus 4. – 20:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Már megérkezett Magyarországra a Fox News jobboldali amerikai hírcsatorna legismertebb műsorvezetője, Tucker Carlson. Az összeesküvés-hívő műsorvezetőnek a kormányközeli elitképző Mathias Corvinus Collegium (MCC) esztergomi fesztiválján lesz jelenése, de Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkárának Facebook-bejegyzése szerint Carlson egy jó kis fesztiválozás előtt lement a magyar határra megtekinteni a kerítést.

(…) bárkinek, aki érdeklődik az iránt, hogy hogyan is kell a határvédelmet jól csinálni, szívesen megmutatjuk.

– írja Orbán a Facebookon, és ez alapján valószínűsíthető, hogy Carlsont is nagyon érdekelte, hogyan működik a magyar határvédelem, mert a helyszínen készült fotók alapján egészen elmélyülten vizsgálta az illegális migráció nyomásának nem engedő magyar határkerítést.

Carlson augusztus 7-én, szombaton 14:15-kor tart előadást az esztergomi főtéren felállított nagyszínpadon az MCC fesztiválján. Hétfő óta pedig a budapesti Matild palota tetőteraszáról sugározza a műsorát.

Az MCC kifejezetten jól fekszik a Fidesznél, nemrég közel 100 milliárd forinttal tömte ki a kormány, amelynek köszönhetően vettek egy győri szállodát, egy debreceni szállóba rakták át a központjukat, a volt diákjainak pedig 12 millió forintos pihenőévet kínálnak, amivel egy kanadai vadontúra is járhat. Az MCC-n belüli életről korábban ebben a cikkünkben foglalkoztunk. Az MCC médiaiskoláját egyébként a Die Welt és a Die Presse egykori magyarországi tudósítója, Boris Kalnoky vezeti.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!