Lusta borotválkozni? A Louis Vuitton műlábcsizmáját Önnek találták ki!

2023. december 3. – 08:03

Másolás

Vágólapra másolva

Oké, most már hivatalosan is a fura trendek éve 2023. Ha még emlékeznek, az év azzal indult be, hogy Kylie Jenner egy hatalmas oroszlánfejjel a mellkasán, Doja Cat meg 30 000 piros kristályba csomagolva jelent meg a párizsi divathéten, ahol egyébként keresztbe fordított és fejre állított ruhákkal is lehetett találkozni. Nem sokkal később önjelölt influenszerek hatalmas piros szivacscsizmával a lábukon kezdtek el vonulgatni az utcán. A Grammy-gálán jelmezbált tartottak a celebek. Közben a macsó pasik elkezdtek szoknyát hordani, a nők meg bugyinadrágot, és továbbra is hódít a zokniszandál. Aztán nyáron mindenki fogta magát, és beöltözött Barbie-babának. A Balenciaga meg nem bír leállni a polgárpukkasztással. És lassan begyűrűzött a köztudatba a csendes luxus is, ami mindezeknek az ellentéte akar lenni, de tulajdonképpen éppen annyira abszurd trend, mint a fentiek.

És akkor jött a Louis Vuitton, és bedobta a közösbe

a csizmát, ami úgy néz ki, mint egy láb.

A csizma csomó élethelyzetre kínál egyszerű megoldást: ha éppen nincs nálunk fekete körömcipő, ha éppen túl hideg van a fekete körömcipőhöz, ha csak simán furák akarunk lenni, vagy ha nincs kedvünk lábat borotválni. Íme:

A lábbelit az októberi párizsi divathéten mutatta be a francia divatház, a Louis Vuitton honlapja szerint borjúbőrből készült, kézzel festett, és a szürrealizmus ihlette. Készült belőle világos és sötétebb színű és bokáig érő verzió is. És csak 2470 dollárba, azaz nagyjából 862 ezer forintba kerül!

(Vogue)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!