Kylie Jenner bemutatta, mi hiányzott eddig a kis fekete estélyiről

2023. január 24. – 09:57

Másolás

Vágólapra másolva

A „kis fekete” – koktélruha, estélyi, műszálas ünneplő szoknya – a nők megmentője, ami mindig, minden alkalommal bevethető, megbízható, praktikus… És lássuk be, néha kicsit unalmas is.

Szerencsére erre is létezik megoldás: a megfelelő kiegészítő. A kiegészítők lehetnek ezerfélék, de a kattintásvadász celebek számára létezik egy nagyon fontos szabály: minél nagyobb, extrább, figyelemfelkeltőbb, annál jobb.

Ki más maxolná ki az egész „kis fekete + megfelelő kiegészítő” trendet, ha nem a Kardashian família legfiatalabb tagja, Kylie Jenner realitysztár, üzletasszony, influenszer, sminkguru és hivatásos celeb, aki a párizsi divathéten, a Schiaparelli divatbemutatóján így jelent meg (természetesen a márka ruhakölteményében):

Fotó: Pierre Suu / Getty Images
Fotó: Pierre Suu / Getty Images

Az oroszlánfej – mint azt a tervezők is siettek leszögezni – természetesen nem igazi, a hatás viszont így is, úgy is: drámai.

A 25 éves sztár nem először kerül címlapra a ruhaválasztásával a párizsi divathét ideje alatt, legutóbb azon háborodott fel az internet népe, hogy kötélhurokra emlékeztető nyakláncban lépett a kamerák elé. A nyakláncot sokan tiszteletlennek és ízléstelennek tartották.

No de vissza kifutóra:

A divatbemutatón nem csak Jenner jelent meg extravagáns kreálmányban, a modellek nagy része szintén fejet takaró állatfejekben és különböző falként/sisakként/páncélzatként is értelmezhető gallérban lépett a kifutóra, az amerikai énekes-rapper Doja Cat pedig egész egyszerűen 30 000 piros kristályba csomagolta be magát.

Az olasz Schiaparelli divatház eddig is az extrém kiegészítőiről volt ismert, elég csak két (talán legismertebb) példát említeni itt.

Lady Gaga Joe Biden beiktatásán énekelte el az amerikai himnuszt ebben a lenyűgöző aranygalambos kitűzőben és a hozzá illesztett ruhában:

Lady Gaga és a kitűző énekelnek Joe Biden amerikai elnök beiktatásán 2021. január 20-án – Fotó: Alex Wong / Getty Images
Lady Gaga és a kitűző énekelnek Joe Biden amerikai elnök beiktatásán 2021. január 20-án – Fotó: Alex Wong / Getty Images

Bella Hadid amerikai szupermodell pedig egy akkora Schiaparelli nyakláncot vett a nyakába 2021-ben a cannes-i filmfesztiválon (a kis feketéhez!), hogy melltartónak is elment:

Bella Hadid Schiaparelliben a cannes-i filmfesztiválon 2021. július 11-én – Fotó: Francois G. Durand / Getty Images
Bella Hadid Schiaparelliben a cannes-i filmfesztiválon 2021. július 11-én – Fotó: Francois G. Durand / Getty Images

Végezetül egy kis történelmi kitekintőként emlékezzünk meg az extrém méretű kiegészítők alfájára, a trendekre már a trendek előtt húsz évvel remekül ráérző, igaz, azokat csak a tévéképernyőn prezentáló, Carrie Bradshaw-ra és a hatalmas virágra:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!