Orbán „mi vagyunk a rock” Viktor teltház-méregetésbe kezdett Azahriah-val a TikTokon

2023. október 26. – 10:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Teltház – megint ;)” – posztolta Orbán Viktor a TikTokon, rárúgva az ajtót az elmúlt hetek teltház-királyára, Azahriah-ra. A posztot a Blikk szúrta ki.

A miniszterelnök a veszprémi október 23-i beszédéről emlékezett meg a magyar belpolitika legszürreálisabb közösségi médiás oldalán, arról viszont elfeledkezett, hogy:

  • sokáig az is titok volt, hogy hol fog a magyar miniszterelnök beszédet mondani október 23-án;
  • aztán kiderült, hogy a veszprémi várban, a beszéden pedig csak meghívott vendégek vehetnek részt;
  • október 23-án kordonokkal, biztonsági őrökkel zárták le a veszprémi várnak azt a részét, ahol Orbán beszédet mondott;
  • az Óváros térnél feljebb még a turistákat sem engedték fel;
  • és a sajtót is kizárták.

Így produkált Orbán Viktor telt házat. A TikTok-videón egyébként úgy reklámozza az eseményt, hogy „SOLD OUT”, ami szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy „minden jegy eladva” – legjobb tudomásunk szerint ott azért még nem tartunk, hogy fizetni is kelljen, hogy valaki élőben láthassa a kormányfőt.

Ennek ellenére is szép kis odavágás ez az „első igazi magyar szupersztárnak”, Azahriah-nak, aki nemrég azzal lopta el a show-t minden rocksztár-aspiráns elől, hogy egymaga megtöltött három Puskás Arénát. Itt írtunk arról bővebben, hogy hogy a fenébe sikerült ez neki.

Mielőtt felhördülne, hogy ennek semmi köze nincs Azahriahoz, a miniszterelnök úr pedig nem méregeti magát senkihez: ha ő talán nem is, a vágói egészen biztosan, a videó alá ugyanis Azahriah és Desh „Rampapapam” című számát vágták be:

Azahriah-hullám ide vagy oda, az utóbbi időben mintha Orbán Viktor kommunikációs stábja teljes gőzzel azon dolgozott volna, hogy bizonyítsa: egy szupersztár van, és az Orbán Viktor – bár az még bizonytalan, milyen zenei stílusban köröz le minden csicskát:

  • pár napja például Trump-sapival faragtak belőle rappert;
  • szeptemberben viszont még Pataki Attila oldalán volt rocksztár.

Egyelőre úgy néz ki, az „igazi old school gengszterrap” lesz a befutó, Dopeman szerint legalábbis ez dukálna leginkább „egy igazi OG-nak [Original Gangster]”. „Szívesen vállalom, hogy elkészítem az első lemezét. Vagy nótáját” – üzente Orbán „Straight outta Felcsút” Viktornak „Straight outta 8ker” Dopeman a TikTokon. „Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…” Alig várjuk!

Orbán beszédét itt követtük percről percre (nem, mi se jutottunk be, a köztévé közvetítette), a legfontosabb tanulságokat pedig ebben a cikkben foglaltuk össze.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!