Orbán Viktor fiatalos rappercsávóként reprodukálta a Telex egyik címlapképét

2023. október 25. – 18:41

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor ajándékot kapott Donald Trump amerikai exelnöktől, amitől instant how do you do fellow kids mém vált belőle. A miniszterelnök által közzétett facebookos videón azt láthatja a gyanútlan néző, hogy Szijjártó Péter ad egy Donald Trump által aláírt sapkát Orbánnak, egyenesen New Yorkból. Addig még nincs is baj, amíg Orbán ezt rendeltetésszerűen veszi fel,

de amint a sapka megfordul, Csák János kitörő kacagása jelzi a világ felé, hogy itt bizony a történelem, akárhogy is nézzük, előttünk zajlik.

Orbánból aztán a sapkától olyan fenegyerek lesz, hogy hirtelen nem is tudja, két remek tevékenység közül mit válasszon, hiszen úgy fogalmaz: „És most rappelnék is egyet. Esetleg nyomnék is egy rappet.” Végül egyébként sajnos nem rappel semmit, hiába hangozna tőle jól például az, hogy:

Mi van gyerekek? Megjött MC Orbán,

Kormányinfón baszatom, a szövegem egy orkán,

Mert rappelek, tekerek, veretek, vakerem osztom

Megveszek ha nem adod a trumpsapkás posztom!

Na de ha rap nem is volt, Orbán Viktor azért megvalósította azt a címlapképet, amely még 2020-ban az egyik cikkünket illusztrálta:

Illusztráció: Somogyi Péter (szarvas) / Telex; Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala Illusztráció: Somogyi Péter (szarvas) / Telex; Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Illusztráció: Somogyi Péter (szarvas) / Telex; Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!