Hol van már az összefogás, avagy a Momentum fogta magát, és beleállt a DK-ba

2023. február 8. – 14:52

Másolás

Vágólapra másolva

Messze van már 2022 tavasza, a nagy ellenzéki összefogás és a csúfos választási vereség, de az élet nem áll meg. Az ellenzéki pártok térfelén azóta is nagy a mozgolódás, a DK például árnyékkormányt és saját tévét is alapított, azóta pedig kisgömböcként gyűjtögeti magába a baloldali pártok képviselőit. A Momentum pedig először rejtélyes plakátkampányba fogott, majd leleplezte, hogy a Holnap Magyarországa Donáth Anna vezetésével jön majd el.

Aztán fogta magát, és páros lábbal belerúgott a DK-ba.

Legújabb reklámfilmjükben a programjukat leplezik le, amely hosszabb, mint a szeptemberben alakított árnyékkormányé, ami jelenleg annyi:

„Készülünk.”

Akit bővebben is érdekel a két legnagyobb baloldali párt programja, a Dobrev-féle árnyékkormányét itt tudja elolvasni viszonylag rövid idő alatt, a Donáth-féle Holnap Magyarországét pedig itt böngészheti valóban jóval hosszabb ideig.

Az ellenzéki kötődésű IDEA Intézet januári felmérése szerint a DK 12, a Momentum 6 százalékon áll a teljes lakosság körében. A Fideszre 2023 elején a teljes, választókorú népesség 31 százaléka szavazna.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!