A friss fideszes Győzike OV 22-es rendszámot villantott a dalban, amely szerint „az életben soha nincs véletlen”

2023. január 12. – 14:37

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy évet megy eddig Gáspár Győző! Még csak 12 nap telt el 2023-ból, de már tele voltak a lapok a róla szóló hírekkel.

  • Január 2-i hír volt – bár maga az aktus már decemberben megtörtént –, hogy megkapta a Fidesztől a párttagsági kártyáját (mondjuk, hosszas procedúra után, hiszen még márciusban töltötte ki a tagfelvételi lapját, és áprilisban már bőszen békemenetezett.
  • Aztán a lapunkban másnap megjelent interjúban arról (is) beszélt, hogy Kocsis Máté annyira szereti őt, hogy attól elájult (amire Kocsis annyit reagált: örül, hogy „Gáspár úr még nem vesztette el a humorát”).
  • Majd bejelentette – néhány nappal a Fekete Vonat sikeresnek tűnő, de anyagilag állítólag veszteséges és a zenekar újbóli, pénzügyek miatti felbomlásához vezető arénás nagykoncertje után –, hogy a Romantic is újraindul.

És január 11-én már meg is jelent az első klipjük – és most jutottunk el mondanivalónk igazi csontvelejéhez. A Pedig az életben című („soha nincs véletlen” folytatású) dalhoz készült klipben ugyanis Gáspár Győző egy OV 22-es (német, passaui) rendszámú Ferrari mellett pózol (majd ücsörög is egy kicsit az autóban). Hallójáratokat felkészíteni, íme a klip, benne 1 perc környékén és után az autós snittek.

(Amúgy 1,75-szörös gyorsításban nem is olyan rossz.)

Ha valaki nem emlékezne: az OV 22 Orbán Viktornak volt egy még 2021 őszén elindított, de természetesen a tavalyi parlamenti választásokra szánt brandje. (A honlap mostanra meglehetős statikus lett, mint a belpolitikai berendezkedésünk, bő két év múlva várhatóan OV 26-ként tér vissza tetszhalotti állapotából.)

Hogy véletlen-e egy olyan szám klipjében, ami szerint soha nincs véletlen, az Orbán Viktorra utaló rendszám? Erről munkatársunk a legilletékesebbet, Gáspár Győzike Győzőt kérdezte meg, és ezt a választ kapta:

„Nem vettem észre, de örülök, hogy így alakult, szeretem a Viktorokat.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!