Gáspár Győző megkapta a Fidesz-tagkártyáját

2023. január 2. – 18:07

Másolás

Vágólapra másolva

Márciusban töltötte ki a tagfelvételi lapját a Fideszbe Gáspár Győző, korábban Győzike, és mint azt a Telexnek most elmondta, április végén már fel is vették tagnak, de egészen december végéig kellett várnia, mire átvehette a tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől. A Fidesz-tagkártyát végül azért csak 2022. december 20-án kapta meg, mert egyéb tennivalói, illetve az Ázsia Expressz forgatása miatt előbb nem tudta átvenni. Gáspár a Fidesz szécsényi alapszervezetéhez csatlakozott, így már részt vehet taggyűléseken is.

Fotó. Fidesz Iroda – Balassagyarmat
Fotó. Fidesz Iroda – Balassagyarmat

Az adóügyi problémákban érintett Romantic-frontember a kifinomult stílusáról, nők iránti tiszteletéről és diplomáciai érzékéről híres Budai Gyula társaságában töltötte ki a tagfelvételi lapot a külügyminisztériumban.

A Győzike Show révén jelentős országos ismertséget szerzett Gáspár Győző sokak legnagyobb meglepetésére a március 15-i Békemeneten már az első sorban feszített Bencsik András mellett. Később Gáspár Győző a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy nagyinterjút adott a Hit Gyülekezete rádiójának: állítása szerint eddig a szerződései megtiltották, hogy politikai véleményt nyilvánítson, de egyébként mindig is fideszes volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!