„Elmentek a p.csába!” – írta Budai Gyula, miután Fekete-Győr örült Milák olimpiai aranyérmének

2021. július 29. – 13:43

frissítve

„Elmentek a p.csába!” – írta Budai Gyula, miután Fekete-Győr örült Milák olimpiai aranyérmének
Budai Gyula fideszes képviselő felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 1-jén – Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Alaposan kiakasztotta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt, hogy a Momentum-vezér Fekete-Győr András Facebook-posztban örült az úszó Milák Kristóf olimpiai aranyérmének.

„Ez már a legalja az ellenzéknek! Persze azt eddig is tudtuk, hogy Fekete-Győr Andrásnak elég vastag bőr van az arcán, de amit Milák Kristóf olimpiai aranyérmét követően csinált, az már minden képzeletet túlszárnyal”

– kezdi a hosszú gondolatmenetet Budai a Facebookon.

Majd úgy folytatja, „az olimpia gyilkos pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!”.

Budai szerint a kaméleon egy színtelen része a nagyvilágnak Fekete-Győrhöz képest, aki „ugyanezt játszotta el a budapesti foci EB-n” is. „Mindenféle szarnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!” – írja a zsörtölődő fideszes képviselő, aztán egyszerűen csak kijelenti, hogy

„Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!”.

Budai szerint Fekete-Győr csak eljátssza „a nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt. „Na, elmentek a p.csába!” – zárja magából kikelve a posztot.

Négy nappal korábban még amiatt támadta Budai Fekete-Győrt, hogy nem gratulált Szilágyi Áron vívónak, miután megnyerte az olimpiát. „Persze, mit is várhatunk attól az olimpia gyilkos pártocskától, ahol így cserélgetik a mezeket, és akik összeálltak vagy összefeküdtek Gyurcsány Ferenccel!!?” – írta a fideszes képviselő szombaton.

Szerinte a Momentum minden erejével a magyar sport tönkretételén fog dolgozni. „Ezeknek a mezt cserélgető, köpönyeg forgató momentumos okos tojásoknak soha nem volt fontos a magyar sport, és ezt vastagon bebizonyították. Ma pedig, Szilagyi Áron olimpiai bajnokunk csattanós választ adott nekik!” – tette hozzá akkor.

A Momentum Mozgalom 2017-ben a NOlimpia kampánnyal robbant be a köztudatba. Fekete-Győr Andrásék aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy népszavazásban kérdezzék meg a budapestieket a 2024-es olimpiai játékok pályázatának visszavonásáról.

Több mint 266 ezer aláírás gyűlt össze, ám nem lett népszavazás, mert pár nappal később Orbán Viktor Borkai Zsolttal és Tarlós Istvánnal bejelentette, hogy Budapest visszavonja a pályázatát. A miniszterelnök álomgyilkosnak nevezte a Momentumot, amely azóta is visszatérő jelző a kormányzati médiában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!