A Romantic is visszatér, Gáspár Győzőék már írják az új számokat

2023. január 10. – 19:29

Másolás

Vágólapra másolva

Úgy néz ki, a Fekete Vonat nagy újraegyesülése megihlette Gáspár Győzőt és egykori Romantic zenekaros partnereit: a Blikknek jelentették be, hogy visszatérnek. Völgyi Zsuzsi, Kunovics Katinka és Gáspár Győző nem csak a nosztalgiavonatra akarja felrángatni a rajongókat, a Romantic éppen új számokat ír, az elsőhöz már le is forgatták a videóklipet.

„Korábban minden klipünkben fekete vagy sötét ruhában voltunk, olyan öreges és komoly volt a hangulat. Katinka és Zsuzsa most egy vidám, fiatalos rózsaszín mesevilágot szerettek volna megvalósítani, én pedig engedtem nekik. Szerintem a végeredmény nagyon ütős lett, reméljük, a közönségnek is tetszeni fog” – nyilatkozta a lapnak Gáspár, aki kitett egy kis ízelítőt az Instagramjára.

Az 1999-ben alakult Romantic a kora kétezres évek jellegzetes popzenekara volt, ami olyan slágereket adott a hazának, mint a Vágyom rád és a Szeretem őt, emellett múlhatatlan érdeme, hogy celebként befuttatta Győzikét. A klipek esztétikája a maga módján már ekkor is jellegzetes volt, bár valóban jóval komorabb:

A Fekete Vonat visszatérése végül csak egyetlen koncert erejére jött össze, a csapatot pénzügyi vita robbantotta szét újra, de hátha a Romanticnak sikerül elkerülnie ezt a sorsot. A Fideszbe nemrég belépett Gáspár Győzővel készült interjúnk itt olvasható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!