A sapka, amely pillanatok alatt meghódította a NER-t

2021. szeptember 9. – 18:35

frissítve

A sapka, amely pillanatok alatt meghódította a NER-t
Fotó: Instagram / Rácz Zsófia

Másolás

Vágólapra másolva

Új kiegészítő jelent meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének divatuniverzumában. Nem, nem arra a pólóra gondolok, amiben Várkonyi Andrea oldalán sétált Mészáros Lőrinc Dél-Olaszországban, és még csak nem is Rogán Antal 90-es évek E-klubos bulijainak hangulatát idéző nadrágjára. Ha valaki most igazán cool akar lenni a NER-ben, az bizony felkapja a fejére az OV '22 feliratú sapkát, és nagyon úgy tűnik, hogy erről a vonatról senki sem akar lemaradni.

A történelemkönyvek számára érdemes megjegyezni, hogy a ruhadarab akkor robbant be a nyilvánosságba, amikor Novák Katalin augusztus elején kiposztolta, hogy ebben a sapkában indul nyaralni. Azóta nincs megállás, a sapka feltűnt Szijjártó Péter kezében, Hollik Istvánon, Hidvéghy Balázson, Illés Boglárkán, Rácz Zsófián és mindenféle fidelitasos és egyéb NER-es arcok fején, miután kitelepültek a Tihanyban megtartott fideszes Tranzit fesztiválra.

Amilyen letisztult az üzenet, olyan minimalista a webshop is, ahonnan meg lehet rendelni. Annyi kiderül azért, hogy 3990 forintba kerül az Orbán Viktor 2022-es győzelmét támogató sapka, a honlapot pedig a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti Az Opten adatbázisa szerint a cég két tulajdonosa Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, mindketten a Fidesz–Fidelitas világából jönnek.

Balla 2019-ben egyéni képviselőjelöltként indult a 2019-es önkormányzati választáson, de jelentősen lemaradt a körzet győztesétől; 2019 végéig azonban így is benne volt a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. felügyelőbizottságában, ahonnan december 31-ével visszahívták.

Bozsoki a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinetjének vezetője volt, majd pedig a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatának felelőse volt. „Ez napjaink egyik legfontosabb ágazata, de sajnos Bozsoki életrajzából nem nagyon derül ki, hogy kívül-belül ismerné a szektor fortélyait” – írtuk akkoriban még egy másik újságban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!