Annyit elárulunk, hogy egy volt miniszterelnök van a dologban

2022. február 6. – 15:45

Annyit elárulunk, hogy egy volt miniszterelnök van a dologban
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemre méltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A Megafon regnáló hatalma a Facebook-hirdetések földjén véget ért, a vezető helyét átvette az Aktuális, ami azért kicsit olyan, mintha egy Scooby-Doo rész végén lerántanák a maszkot a gonoszról, és ugyanaz a maszk lenne alatta is.

2. Kim Dzsongun Tüttő Kata és Putyin szerelemgyerekeként emelkedett ki a habokból lóháton, leadva néhány kilót.

3. „Kisebbfajta Békemenet” – így hivatkozott az első megszólaló az ötfős tüntetői seregre pontban 6 órakor. Őt követte a Csirkeember, aki Gyurcsány Ferenc nevét ismételgette a megafonba.

4. A Pegasus-üggyel foglalkoztak az Európai Parlamentben, de a fideszes EP-képviselő ledobta a mindent elsöprő érvet, miért nincs itt semmi látnivaló. Annyit elárulunk, hogy egy volt miniszterelnök van a dologban.

5. Mit bánt meg legjobban az életben? Azt, hogy elcsúszott a csúszdán nemrég.

6. Emmerich filmjeire nem azért érdemes beülni, mert megmentik bennük a világot, hanem mert majdnem elpusztítják. És hát a világ mellett az agysejtek jelentős százalékát is.

7. Kihagytam valakit? Ja, igen, az MSZP!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!