A töltényhüvely hol helyezkedik el a szeretet-remény-élet-fény-Jézus sokszögben?

2021. december 5. – 10:18

A töltényhüvely hol helyezkedik el a szeretet-remény-élet-fény-Jézus sokszögben?
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemre méltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A céges ranglétrán ez a felfelé törekvés egy ismert folyamat, viszont elképesztően ritka az a karrier, hogy mindig alacsonyabbra.

2. Távol álljon tőlünk az, hogy a szomszédainkon röhögjünk, és megpróbáltuk kibírni most is, de :DDDDDD

3. Ha most nem újságcikket írnék, hanem rádióriportot készítenék a velem beszélgető energiakereskedővel, akkor ezt hallanák: „Ezek az árak… (itt jött egy, kettő, majd egy harmadik kisípolt szó) magasak.”

4. A levelet a Telex Gyanús Fővárosi Kéménypingálási Ügyeket Kivizsgáló Irodájának továbbítottuk, ahol tapasztalt szakembereink próbáltak utánanézni az ügynek.

5. Jó kérdés, hogy a töltényhüvely hol helyezkedik el a szeretet-remény-élet-fény-Jézus sokszögben.

6. A megyei labdarúgás sztárjai sokszor csak a pálya melletti kocsmát kapják meg üzemeltetésre, vagy egy nagy kádból árulhatnak vízbe hűtött sört (ha kétszáz dobozos sört elad valaki 100 forintos felárral, az meccsnaponként 20 ezer forint), és ahogy lépdelünk felfelé, egyre komolyabb vállalkozásokat látunk.

7. Broel a leírtakkal nem azt akarta bizonyítani, hogy lehetséges az ananászos pizzánál is förtelmesebb gasztronómiai merényletet elkövetni, hanem éppen kedvcsinálónak szánta az írást, több más recepttel együtt, amiknek szintén ökörbéka volt a fő hozzávalója.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!