Dzsudzsák Balázs a léghajógyártás után a csömöri építőanyag-kereskedelemben is fantáziát lát

2021. december 4. – 13:02

Dzsudzsák Balázs a léghajógyártás után a csömöri építőanyag-kereskedelemben is fantáziát lát
A debreceni Dzsudzsák Balázs a legutóbbi ZTE FC elleni mérkőzésen Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A válogatott labdarúgó még aktív, de láthatóan már készül a sportkarrierje utáni időkre.

A 24.hu szúrta ki, hogy Dzsudzsák Balázs (Dzsudzsi), a DVSC élvonalbeli labdarúgója tüzépet gründolt harmadmagával Csömörön.

Dzsudzsák Balázsnak nem ez az első üzleti aktivitása, mint arról korábban mi is beszámoltunk, a kiváló labdarúgó a léghajó-businessben is belépett már korábban.

Mindig érdekes, hogy egy aktív pályafutása végéhez érkező labdarúgó hogyan kamatoztatja a pályafutása során felhalmozott tőkét. A megyei labdarúgás sztárjai sokszor csak a pálya melletti kocsmát kapják meg üzemeltetésre, vagy egy nagy kádból árulhatnak vízbe hűtött sört (ha kétszáz dobozos sört elad valaki 100 forintos felárral, az meccsnaponként 20 ezer forint), és ahogy lépdelünk felfelé egyre komolyabb vállalkozásokat látunk.

Magyarországon Tőzsér Dánielről, Szalai Ádámról, illetve a Torghelle Sándor – Juhász Roland párosról lehet tudni, hogy már komolyabban belecsaptak a lecsóba. Itt olvasható erről a Napi.hu cikke.

A nemzetközi futballvilágban vannak igazán nagyszabású üzletemberek, róluk itt olvashat részletesebben, mindenesetre David Beckham, Andrea Pirlo, vagy Uli Hoeness az üzletben is uralta a pályát.

A 24.hu cikkében azt taglalja, hogy

Dzsudzsák Balázs: a magyar válogatott egykori frontembere a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa. Az üzletrészeken hárman osztoznak: Dzsudzsák Balázs, Erdélyi Zoltán és Gyöngy Gábor.

Dzsudzsák korábban a nyírlugosi (innen származik a ballábas focista) Első Magyar Léghajógyár Kft.-ben, a sportszer-kiskereskedő DB7.hu Kft.-ben és a veresegyházi Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben jelent meg.

Dzsudzsáknak az idei év eddig nem sikerült rosszul, már 5 gólt szerzett az NB 1-ben, és bár ezzel nincsen szorosan a 12 gólos paksi gólvágó, Ásám Martin nyomában, de klubjában Ugrai Roland után a legeredményesebb góllövő.

A bajnokságban a 9. helyen álló DVSC december 4-én a Zalaegerszeg vendégeként folytathatja a pontgyűjtést. A ZTE éppen a 8-ik, így vendéggyőzelem esetén a két patinás klub helyet cserélne a tabellán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!