Britney Spears és a vőlegénye „Free Britney” pólóval is jelezték, nem akarják, hogy gyámságban maradjon a popsztár

2021. november 12. – 18:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Britney Spears egy „Free Britney” pólót vett fel a gyámsági meghallgatása előtt, ahol arról dönt majd a bíró, végleg kikerüljön-e a sztár a gondnokság alól.

Az Independent cikke szerint Britney vőlegénye, Sam Asghari posztolt Instán egy videót, amiben mindketten olyan pólót viselnek, amin „#Free Britney: Ez egy emberi jogi mozgalom” felirat van. A videóban Britney slágere, a „Work Bitch” szól.

Szűk egy évvel azután, hogy Britney Spears az akkor már hónapok óta érte küzdő #FreeBritney-mozgalom ellenére sem került ki apjának irányítása alól, egy Los Angeles-i bíróság szeptember végén úgy határozott, hogy felfüggeszti apja, Jamie Spears gondnokságát az énekesnő felett.

Britney korábban az egyik bírósági meghallgatáson bántalmazó, önkényes viszonyként írta le gondnokságát, ami traumatizálta őt, és azt is állította, hogy begyógyszerezték, szándéka ellenére kellett fellépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart. Jamie Spears tagadta ezeket a vádakat, de augusztusban bejelentette, hogy hajlandó lemondani a gondnokságról, majd kérvényezte is annak megszüntetését.

A döntés után ideiglenesen egy Britney által kinevezett könyvelő, John Zabel került apja helyére, ám az ügyvédei kérvényeztek egy újabb meghallgatást, amin akár teljesen meg is szüntethetik a Britney-t megbéklyózó megállapodást, ezt tűzték ki november 12-re. Most dőlhet el, végleg kikerül-e a gyámság alól.

November elején arról is írtunk, hogy gyámságát Britney sokáig az apjának tulajdonította, vele állt hosszú és hangos vitában. Aztán egy azóta törölt Instagram-posztban azt állította, igazából az anyja agyalhatta ki a gyámsági rendszerét, ő akarta tönkretenni az életét.

Frissítés: Közben megvolt a gyámsági meghallgatás, és a bíró úgy döntött, hogy Spears rendelkezhet a saját vagyona fölött. Az énekesnő 2008 óta állt gyámság alatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!