Britney Spears apja hajlandó lemondani a gondnokságról

2021. augusztus 13. – 05:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hajlandó lemondani a gondnokságról Britney Spears apja, erről most benyújtott egy hivatalos papírt a bíróságnak, írja a CNN.

Bár Jamie Spears szerint nem biztos, hogy jelenleg az a lánya érdeke, hogy valaki más legyen a gondnoka, de szerinte az sem segít, hogy az elmúlt hónapokban ilyen nyilvánosan zajlik az ügy kettejük között. Ezért aztán – bár szerinte igazságtalanul követelték tőle, hogy mondjon le a gondnokságról – most hajlandó lemondani erről. Bár beadványában azt is írta, nincs szükség arra, hogy rögtön lemondjon erről, de hajlandó együtt dolgozni a bírósággal és a lánya új ügyvédjével, hogy a szerepet majd átadja egy új gondnoknak. Hozzátette azt is, mindezek ellenére mindig is Britney apja marad, és továbbra is feltétel nélkül fogja szeretni a lányát.

Britney Spears új ügyvédje, Matthew Rosengart közleményben erre úgy reagált, örülnek, hogy az énekesnő apja így döntött, mert ez egy győzelem Britney-nek, de továbbra is csalódottak a rengeteg támadással, amit az énekesnő kap. Az ügyvéd azt is írta, továbbra is vizsgálódni fognak abban az ügyben, hogy az elmúlt tizenhárom évben az énekesnő hiába keresett dollármilliókat, ő egyáltalán nem rendelkezhetett a vagyona felett, az üzleti döntéseit is Jamie Spears hozta meg.

Britney Spears a gyámságot, gondnokságot egy bírósági meghallgatáson egy bántalmazó, önkényes viszonyként írta le, ami traumatizálta őt. Azt állította, begyógyszerezték, szándéka ellenére fel kellett lépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart.

A 39 éves világsztár karrierjét több mint egy évtizede nyilvános összeomlások és pszichiátriai kezelések szakítják meg. A gyerekeit veszélybe sodorta, egyikőjükkel az ölében vezette az autóját, másik alkalommal ismeretlen szer hatása alatt bezárkózott egy szobába, ahonnan mentők vitték el. Nem sokkal később leborotválta a haját, és még kopaszon rátámadt egy fotós autójára egy összecsukott esernyővel. A színésznő összeomlásairól és apjának gondnokságáról egy dokumentumfilm is készült, melyre Britney Spears azt reagálta, hogy nagyon kínosnak találja, mert hamis színben tüntették fel őt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!