A bujkáló propagandaminiszter – Rogán Antal nyomában

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy erőkkel kerüli a kíváncsi szemeket az ország egyik legbefolyásosabb közszolgája, a kormány szürke eminenciása. Két hónapig jártunk Rogán Antal nyomában, hogy választ kapjunk a felesége 1,5 milliárd forintos földügyéről szóló kérdéseinkre, közben pedig egy sor vezető kormánypárti politikustól próbáltuk megtudni, mit is csinál pontosan Orbán Viktor nélkülözhetetlen minisztere.

A videóban megszólal: Novák Katalin, Semjén Zsolt, Kocsis Máté, Lázár János, Hollik István, Szentkirályi Alexandra, Deutsch Tamás, Nyitrai Zsolt, Orbán Balázs, Menczer Tamás, Varga Mihály, Farkas Örs és Török Gábor.

A videó készülése során Rogán Antal jelezte, hogy ha bocsánatot kérünk a felesége családjától, azonnal ad egy interjút a Telexnek, mire megírtuk, hogy nem tartjuk szerencsésnek, hogy miniszterként a kérdések megválaszolása és tájékoztatás helyett feltételeket szab egy interjúhoz.

A miniszter levelét és lapunk részletes válaszát ebben a cikkünkben olvashatják, a kanyargós úton elkaszált földvásárlási tervről pedig itt írtunk részletesen.

Mi a Telexnél azt gondoljuk, hogy fontos ellenőrizni a hatalom embereit. Ha szeretne több ilyen anyagot látni, ide kattintva tudja támogatni a munkánkat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!