Bemutatjuk George Clooney botrányoktól hemzsegő titkos életét

2020. november 24. – 14:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

George Clooney a magyar miniszterelnököt támadja, a magyar kormánypárti sajtó pedig kiderítette róla, hogy sorosista. De valójában mit titkol még a multimilliomos közszereplő? Videónkból kiderül!

És hogy mi történt pontosan? George Clooney egy interjúban a világban érzékelhető harag és félelem kapcsán Orbán Viktort hozta fel példának, majd miután a kormánymédiában arról szóló cikkek jelentek meg, hogy Soros György őt is behálózta, Clooney kiadott egy újabb nyilatkozatot, amiben hazugnak nevezte a propagandagépezetet. Erre pedig egy újabb kormánypárti válasz érkezett.

A paródiavideónkban szereplő képek forrása a Getty Images, a felhasznált részletek a Batman és Robin című filmből, az Ocean's-trilógiából, a Vészhelyzet és a South Park sorozatokból, valamint Nespresso-reklámfilmekből származnak.

A címlapkép forrása: Getty Images.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom