Orbánnal példálózott George Clooney, amikor a világon érezhető dühről és gyűlöletről beszélt

2020. november 21. – 22:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A színész a GQ magazin Youtube-csatornájára felkerült interjúban beszélt többek között következő filmjéről, a The Midnight Sky-ról. Ahogy azt a 444 írja, az interjú vége felé (30 perc 30 másodperc környékén) Clooney az új film hangulatát magyarázta, ennek kapcsán mondta egy ponton azt, hogy

„nem voltunk egy járvány közepén, amikor készült a film, de mégis itt volt az összes többi dolog. Hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte, nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”

A színész szerint ha a mostani életet ez a hangulat jellemzi, akkor az könnyen elvezethet egy olyan világhoz, amiben a film játszódik (a történet szerint 2049-ben).

A The Midnight Sky-nak Clooney a főszereplője és a rendezője is, a film december 2-án jelenik meg a Netflixen.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass