Menczer Tamás: George Clooney jó színész, de nem egy világpolitikai orákulum

2020. november 24. – 07:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Miután a német köztévé Orbán-szatírájáról elmondta véleményét az M1-en, Menczer Tamás George Clooney kijelentéseire is reagált a Hír TV-ben. A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára leszögezte: általában is tiszteli azokat, akik jók a saját szakmájukban, George Clooney pedig egy jó színész, ezért tiszteletet érdemel.

Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy Clooney ért a világpolitikához – folytatta Menczer, aki óva inti az embereket attól, hogy a színészt világpolitikai témákban orákulumnak tekintsék. A politikus abban sem biztos, hogy Clooney egész pontosan tudja, hogy hol van Budapest, és mit kell tudni Magyarországról.

Neki nyilván vannak súgói. Milyen súgói vannak? Ilyen súgói, ezt láthatjuk

– mondta az államtitkár, aki végül azt ajánlotta Clooney-nak és feleségének, hogy jöjjenek el Budapestre, igyanak egy jó kávét, és nézzék meg, milyen jó hely Magyarország.

Miután Clooney egy interjúban Orbán Viktorról beszélt, össztűz zúdult rá a magyar kormánymédiából, erre válaszul hétfő este közleményben jelezte: Orbán propagandagépezete hazudik, ő pedig tudja, hol van Magyarország, többször járt már itt.

>>> A Telex legfrissebb híreit itt olvashatja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!