Márki-Zay: Ha Orbán éppenséggel ebből tudna lopni, akkor büszke pedofil lenne

2022. március 29. – 12:58

Márki-Zay: Ha Orbán éppenséggel ebből tudna lopni, akkor büszke pedofil lenne
Fotó: Bődey János / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Eddig megfogalmazott kemény kritikáit is fokozva bírálta a kormányt például a vakcinabeszerzés, illetve a járványkezelés ügyében egy budai utcafórumon Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, de sok mindent mondott a háborút érintő kormányzati retorikáról, valamint Orbán Viktor eddigi politikai pályájáról is. Többek között megformálta azt a véleményét is, miszerint

„...teljes pályája mutatja azt, ha éppenséggel ebből tudna lopni, Orbán Viktor büszke pedofil lenne.”

Márki-Zay a választókerületi jelöltekkel közösen voksolásra biztatta a budaiakat, megígérve, hogy ha kormányra kerül, akkor nemcsak hogy nem törlik el a minimálbért, hanem adómentes lesz, sőt megduplázzák a gyest is.

A teljes beszédről szóló tudósításunkat a további kemény mondatokkal együtt itt olvashatják.

Korábban többször írtunk arról, hogy Márki-Zay előszeretettel dob be tabudöntögető, esetenként másokat sértő, vagy nem PC-mondatokat a kampányaiban. A migránsszámlálóról és a személyeskedő homoszexualitás-vádról például itt írtunk, itt pedig a „fogyatékozásáról” olvashatnak. Március 15-i beszédében azt mondta – vélhetően saját magára utalva – , hogy Orbán ellenében olyanra kell esetleg szavazni, aki „óvatlanul tesz félremagyarázható, és adott esetben joggal kritizálható kijelentéseket”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!