Nagy Nikoletta

RSS

A túlpörgetett agyunk miatt nézzük meg huszadszorra is a Reszkessetek, betörők!-et karácsonykor

Sok oka lehet annak, ha valaki újranézi a kedvenc filmjeit és sorozatait, de az biztos, hogy az újranézés egy csalókód a szociális interakciókhoz, ahol a baráti találkozások jó részeit lefölözhetjük...

Zavargások törtek ki Párizsban, miután hárman meghaltak egy lövöldözésben

Eleinte békés tüntetésnek indult, de zavargás lett a vége a tegnapi és mai megmozdulásnak is. A kurdok azután gyűltek össze az utcákon, hogy pénteken egy fegyveres közösség három tagját megölte.

Perelhetnek a nézők az Egyesült Államokban, ha félrevezeti őket a film előzetese

A Yesterday című film trailere miatt borult a bili, amiben szerepelt Ana de Armas színésznő, a filmbe viszont végül nem került bele. A csalódott rajongók perelni akarnak.

Térítésmentesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem a vakvezető kutyákat

A régió legjobban felszerelt kisállatklinikáján gyógyulhatnak majd a vakvezető ebek.

Emelkedő gyógyszerárakat hozhat a kormány új különadója

A plusz költségeket a gyártók átterhelhetik a vásárlókra. Az új különadó furcsa abból a szempontból, hogy a kormány nem határozott meg adómentes értékhatárt.

Szupertitkos katonai repülőnek hitték a Google Térkép bakiját

Egy texasi katonai bázisra ráközelítve valóban úgy tűnhet, mintha láthatatlan repülőgépen törne meg a fény, de egyszerű renderelési hibáról van szó.

Meghalt Bak Imre Kossuth-díjas festőművész

Művei olyan kiemelkedő külföldi közgyűjteményekben is megtalálhatóak mint a londoni Tate Modern, a New York-i Metropolitan Museum, a stockholmi Moderna Museet vagy a berlini Nationalgalerie.

Kiszivárgott dokumentumok szerint 250 millióan kaphatták el a koronavírust decemberben Kínában

A jelentések hitelességét azért is lenne érdemes minél hamarabb megerősíteni, mert a 250 millióval szemben hivatalosan Kína csak 62 592 fertőzöttet jelentett le december első 20 napjában.

Kovács Ákos: A transzideológia nevében megcsonkított gyerekek egyértelműen jelzik, mi a valódi cél

A Kossuth-díjas énekes interjút adott a Mandinernek, a magyargyűlölő ukrán politikusokról, a megvezetett fiatal generációról és a klímahisztiről is kifejtette a véleményét.

Váratlanul új különadót vezet be a kormány, a gyógyszergyártókat érinti a változás

A nyáron bevezetett extraprofitadót egészítették ki, valószínűleg a költségvetési hiány enyhítése a cél. A várakozások szerint 30-33 milliárd forint folyhat be csak a Richter gyógyszergyártól.

Kövess minket Facebookon is!