A 4iG-vel állapodott meg a Telekommal szakító Veszprém, ONE Veszprém lesz a kézilabdacsapat neve

2024. június 19. – 15:02

Másolás

Vágólapra másolva

Éppen csak bejelentette a a veszprémi férfi kézilabdacsapat, hogy több mint 25 év után szakít a Magyar Telekommal, amely 2016 óta a csapat névadó szponzora volt, már ki is derült, hogy a 4iG Csoport érkezik a helyére. A NER kedvenc techcégével 2+1 éves megállapodást kötöttek, a csapatot pedig a jövőben ONE Veszprémnek fogják hívni a tavaly januárban felvásárolt, a magyar piacon hamarosan One-ra változó Vodafone nyomán – derült ki a csapat közleményéből.

A szurkolók már a keddi bejelentés után tudni vélték, hogy a Vodafone lesz az új főszponzor, most kiderült, hogy ez nagyjából így is lesz, csak az új ONE márkanévvel. A partnerség idén júliusban kezdődik, a 2024/2025-ös idény második felétől jön be a Veszprém új névadó főszponzora. „Annak érdekében, hogy a hazai kézilabdasport és a Veszprémi Kézilabda Klub tovább fejlődhessen nagy szükség van az olyan támogatókra, mint a 4iG Csoport” – mondta dr. Bartha Csaba, a csapat mögött álló cég vezérigazgatója.

Ezen kívül azt is bejelentette a csapat, hogy hosszú távú szerződést kötött a játékosként BEK győztes, edzőként 3-szoros BL-győztes, ötszörös Super Globe győztes edzővel, Xavier Pascual Fuertesszel. Bartha szerint a szakember az elitbe tartozik, és azt várják tőle, hogy hozzásegíti majd a csapatot a legmagasabb célok eléréséhez, az eredményes Bajnokok Ligája szerepléshez is. A 4iG-ről tavaly ősszel a Direkt36 írt részletes cikket, ezt ide kattintva olvashatják el.

Az már hetekkel ezelőtt tudott volt, hogy Fuertes elhagyta a Dinamo Bukarestet, és már akkor kész tényként kezelték, hogy Veszprémbe tart, ahol az egyébként is elégedetlen szurkolók a BL-kiesés után már tüntetést szerveztek, hogy Momir Ilić vezetőedző és Gulyás Péter másodedző távozását követeljék. Hivatalosan viszont csak most jelentették be a szakember érkezését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!