A One márkanévre keresztelik át a magyar Vodafone-t

2023. augusztus 31. – 23:07

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy arra számítani lehetett, a 4iG a One márkanévre fogja átkeresztelni a tavaly felvásárolt Vodafone Magyarországot – derült ki a 4iG csoport csütörtöki közleményéből.

A vállalat ezzel megerősítette azokat a korábbi félhivatalos információkat, amelyek abból indultak ki, hogy a 4iG-nak Albániában és Montenegróban is ezen a néven fut a mobilszolgáltatása – írta a Portfolió.

A 4iG közleménye szerint a magyarországi márkaváltásra 2024-ben kerülhet sor. Azt is írták, hogy szeptember 1-től az a Bányai Tamás lesz a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, aki áprilisban az Epic Malta mobilszolgáltató éléről csatlakozott a 4iG-hez.

A leköszönő vezérigazgató, Blénessy László a jövőben a 4iG Nyrt. technológiáért felelős vezérigazgató-helyetteseként az üzleti informatikai (IT) valamint a hálózati infrastruktúra (network) működtetése mellett az űr- és védelmi üzletág stratégiájának alakításáért és megvalósításáért felel – írták.

Másik változás a cégcsoportnál, hogy Mohamed ElSayadot kereskedelmi stratégiai igazgatónak nevezték ki. Többek között az ő feladata lesz a magyarországi márkaváltás levezénylése.

Ahogy arról korábban írtunk, január 31-én a vételár kifizetésével lezárult a magyar Vodafone megvásárlása, a 4iG leányvállalata, az Antenna Hungária Zrt. 51 százalékos irányító befolyást, a magyar állam tulajdonában álló Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. pedig 49 százalékos közvetett befolyást szerzett a Vodafone Magyarország Zrt.-ben. A felvásárlásról ebben a cikkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!