Tüntetést szerveznek a veszprémi kézilabda-szurkolók a BL-kiesés után, az edző távozását követelik

2024. május 4. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel – írta az MTI.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület közösségi oldalán szombaton azt írták: mindenki számára ismert, hogy a sikertelen Bajnokok Ligája-szereplés ellenére a klub vezetősége – „egészen pontosan csak Csík Zoltán” – hosszabbítani szeretne az Ilic, Gulyás párossal, márpedig ez a szurkolók számára teljes mértékben elfogadhatatlan.

„Az elmúlt három évben – néhány meccs kivételével – folyamatos hanyatlás látható játékunkban, amely a hosszabbítással további mélységekbe rántaná csapatunkat. Azon túl, hogy játékminőségben nem várható javulás, hiszen eddig sem történt meg, kulcsjátékosok távozhatnak, ha ez a döntés hivatalossá válik” – írták.

A szervezők május 7-én, 18 órára hirdették meg a demonstrációt a kézilabda-aréna előtti térre, ahol petíciót akarnak aláíratni a résztvevőkkel, amelyet később eljuttatnak az illetékeseknek. „Reméljük, mindenki kellően átérzi az ügy fontosságát, és az a sok ezer ember, akik nemtetszésüknek adtak hangot a közösségi médiában, jelenlétükkel is kifejezik véleményüket. Fogjunk össze, és mutassuk meg, mire vagyunk képesek!” – írták.

A bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Telekom Veszprém a dán Aalborg HB együttesével szemben maradt alul a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban is lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről.

Pénteken a klub közösségi oldalán a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Csík Zoltán azt írta: „A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi”. A három évvel ezelőtt kinevezett Momir Ilic és Gulyás Péter szerződése az idény végén jár le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!