Megvan a magyarázat, miért gyorsult fel a színészkedő olasz gyógyulása a gólnál

2021. július 6. – 13:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az olasz csatár, Ciro Immobile varázslatos gyógyulásáról már írtunk a meccs után. A Lazio játékosa a belgák ellen elveszített egy párharcot, majd összerogyott a tizenhatoson belül, úgy tűnt, mozdulni sem bír, de amikor visszaszerezték a labdát, és Barella belőtte a vezető gólt a 31. percben, azonnal meggyógyult, és ment a társaihoz ünnepelni.

Most pedig már tudjuk a magyarázatot, a Juventus védője, Leonardo Bonucci legalábbis támadhatatlan logikával világított rá, mi történt azokban a másodpercekben.

„Az ilyen meccseken a gól öröme és az izgalom olyan nagy, hogy nem ismersz fájdalmat” – hangzott a védő felettébb racionális indoklása.

Olaszország kedd este a spanyolokkal játszik 21 órától az Európa-bajnokság elődöntőjében. Leonardo Spinazzola Achilles-ín-szakadása miatt nem tarthat a társaival. A spanyolok az egyenes kieséses szakaszban mindkétszer túlóráztak (előbb a horvátokat 5-3-mal, majd Svájcot tizenegyesekkel búcsúztatták), az olaszok Ausztriával nem bírtak a 90 perc alatt, a hosszabbításban 2-1-re nyertek, a belgákat túlóra nélkül intézték el ugyancsak 2-1-re.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!