Best of Napirajz: ezt az ötöt szerették idén legjobban olvasóink

2021. december 31. – 23:23

Másolás

Vágólapra másolva

Hamarosan vége az évnek, 2021-nek, amely nem szűkölködött az abszurd történésekben. Grafitember minden ilyen esetben grafitot ragadott, hogy a Telex olvasóinak megörökítse a hazai közélet izgalmas / abszurd / vicces / ijesztő történéseit. Felidézzük ezek közül a kattintásszámok szerint népszerűségi sorrendben az első ötöt! Főszereplők: QAnon Sámán, Varga Judit, Müller Cecília, Orbán Viktor és Marika néni.

Jó benyomást

Kétszázmillióért vett lakásokat Varga Judit és a férje a XII. kerületben, és tízmilliós csokot vett fel a családi házára. (2021. január)

Portya

Orbán Viktor szerint mindenfelé keresni kell a vakcinát, portyázókkal és fürkészekkel, és „ha néhány százezer vakcina leesik egy teherautóról, ott kell lennie egy magyar portyázónak, aki azt elkapja”. (2021. február)

Felgyújtani

A Trump-hívők egy része között is komoly népszerűségnek örvendő, egy rendkívül szürreális összeesküvés-elméletre alapozó mozgalom, a QAnon prominens alakja, a QAnon Sámán ostromolta meg félmeztelenül, prémes sapkában, szarvakkal az Egyesült Államokban a Capitoliumot. (2021. január)

Passz

Ahogy egyre többféle koronavírus elleni vakcina kap engedélyt Magyarországon, az oltásra jelentkezők is egyre több különböző gyártmányból választhatnak. (2021. április)

Megbotlott

Müller Cecília tisztifőorvos véletlenül küldött egy emailt Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek. Előtte Hadházy azzal a kéréssel fordult a tisztifőorvoshoz, hogy küldjön el neki szerződéseket 17 milliárdnyi EU-s pénzt felhasználó projektekről, illetve adjon lehetőséget a képviselőnek a szerződések megtekintésére. A véletlenül küldött emailből derült ki – a 14 napos válaszadási határidő lejártával –, hogy inkább 45 napra meghosszabbítják a határidőt. (2021. február)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!