Harmadik gyerekét várja Britney Spears

2022. április 11. – 22:56

Másolás

Vágólapra másolva

Gyereket vár Britney Spears. A hírt egy Instagram-posztban közölte:

Szóval csináltam egy terhességi tesztet … és ú, hát, babát várok

– írta az énekesnő. A negyvenéves Spears novemberben „szabadult” apja 13 évig tartó gondnoksága alól, miután egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Jamie Spears 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett. Az énekesnő így teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira (kb. 18,8 milliárd forint) becsült vagyonát is.

Szűk egy évvel azután, hogy Britney Spears az akkor már hónapok óta érte küzdő #FreeBritney-mozgalom ellenére sem került ki apjának irányítása alól, egy Los Angeles-i bíróság szeptember végén úgy határozott, hogy felfüggeszti apja, Jamie Spears gondnokságát az énekesnő felett.

Britney korábban az egyik bírósági meghallgatáson bántalmazó, önkényes viszonyként írta le gondnokságát, ami traumatizálta őt, és azt is állította, hogy begyógyszerezték, szándéka ellenére kellett fellépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart. Jamie Spears tagadta ezeket a vádakat, de augusztusban bejelentette, hogy hajlandó lemondani a gondnokságról, majd kérvényezte is annak megszüntetését.

A döntés után ideiglenesen egy Britney által kinevezett könyvelő, John Zabel került apja helyére, ám a bíró úgy döntött, hogy Spears rendelkezhet a saját vagyona fölött. November elején arról is írtunk, hogy gyámságát Britney sokáig az apjának tulajdonította, vele állt hosszú és hangos vitában. Aztán egy azóta törölt Instagram-posztban azt állította, igazából az anyja agyalhatta ki a gyámsági rendszerét, ő akarta tönkretenni az életét.

Az énekesnőnek és vőlegényének, Sam Asgharinak ez lesz az első gyermeke, Britney-nek ugyanakkor már van két fia, a 16 éves Sean Preston és a 15 éves Jayden James a Kevin Federline-nal kötött előző házasságából. Az énekesnő posztjában arról is írt, hogy első két terhessége alatt súlyos depresszió kínozta:

Nehéz, mert amikor terhes voltam, perinatális depresszióban szenvedtem.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!