Donald Trump szerint Alexander Soros elkényeztetett, degenerált fiú, aki tönkretenné Amerikát

2023. szeptember 12. – 16:16

Másolás

Vágólapra másolva

„Ne hagyjuk, hogy az elkényeztetett kis degenerált nyerjen!” – üzente saját közösségi oldalán Donald Trump. Az Egyesült Államok volt elnöke Soros György fiáról, Alexander Sorosról írt ebben a szellemben, üzenetét a republikánus támogatóknak címezve, akiktől azt reméli, hogy sikerül újra megszereznie a Republikánus Párt elnökjelöltségét a 2024-es elnökválasztásra.

Trump posztja a volt elnök saját közösségi oldalán – Forrás: Truthsocial.com
Trump posztja a volt elnök saját közösségi oldalán – Forrás: Truthsocial.com

Donald Trumpnak komoly jogi procedúrákkal kell szembenéznie, mivel az amerikai igazságügyi minisztérium büntetőeljárást indított ellene, amiért 2021 januárjában, hivatalából való távozása után titkosított kormányzati iratokat vitt magával a floridai, mar-a-lagói birtokára. Az FBI augusztusban házkutatást tartott a rezidencián, amely során több ezer, köztük sok bizalmas, titkos és szigorúan titkos iratot foglaltak le, amiket az exelnök a törvények szerint nem tarthatott volna magánál.

Alexander Soros idén vette át a Magyarországról 18 évesen kivándorolt, most 92 éves édesapjától a milliárdos pénzügyi birodalmának irányítását, valamint a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSI) vezetését. Utóbbi esetében jelentős változások lépnek életbe, az OSI a jövőben inkább Európán kívülre koncentrál, ami közvetlenül érint magyarországi civil szervezeteket is.

Trump Alexandr Sorosról azt írta, hogy „az ő apucikája” befolyása alatt állnak az ügyészek, „akik romba döntik” az Egyesült Államokat. Nekiment a republikánusok szenátusi vezetéjének, Mitch McConellnek is, aki Trump szerint nem tesz semmit Sorosék ármánykodása ellen. A mostanában szemlátomást egészségügyi gondokkal küszködő, 81 éves McConell még segíti is Sorosék terveit, ezért a republikánusoknak keményebbeknek kellene lenniük, hogy megvédjék a MAGA (Make America Great Again – Tegyük ismét naggyá Amerikát, Trump 2016-os ávlasztási szlogenje) eszméjét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!