Kanye West sokra tartja Hitlert, és annyira szereti a zsidókat, mint a nácikat

2022. december 1. – 23:03

Másolás

Vágólapra másolva

Folytatódik Kanye West ámokfutása az amerikai sajtó legmélyebb bugyraiban. A rapper az elmúlt hetekben számos antiszemita kirohanást intézett különböző műsorokban és bejegyzésekben, amelynek köszönhetően szinte minden cég megszakította vele az együttműködést. A szélsőséges viselkedésre egyébként is hajlamos West nem másnál vendégeskedett legutóbb, mint Alex Jonesnál, annál a jobboldali konteós influenszernél, aki többek között a Sandy Hook iskolai mészárlás áldozatai és túlélői ellen uszított korábban.

West alapból egy egész arcát elfedő maszkban és egy Bibliával a kezében ült be a stúdióba, és annyira bizarr dolgokat mondott, hogy a bizarr dolgok mondásában fekete övesnek számító Jones is láthatóan le volt sokkolva, és zavarában csak nevetgélni tudott. A rapper többek között elmondta, hogy

  • mindenkiben meglátja a jót, különösen Adolf Hitlerben.
  • Tiszteli Hitlert, amiért feltalálta az autópályát és a mikrofont.
  • Ugyanannyira szereti a nácikat, mint a zsidókat.
  • A nácik csináltak jó dolgokat is, ezért most már abba kéne hagyni az állandó kritizálásukat.
  • Valamennyire menőnek tartja a nácikat.
  • Szerinte pornográfiát nézni egyet jelent a pedofíliával (ami azért is érdekes, mert pár éve a Pornhub pornóoldal díjátadóján mutatta be az egyik új klipjét).

Nemrég egyébként lezárult West válópere Kim Kardashiannel, ami alapján havonta 78 millió forintnyi dollárt kell fizetnie gyerektartásként. Mindemellett el akar indulni a 2024-es amerikai elnökválasztáson is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!