Havi 78 millió forintnyi gyerektartást kell kapnia Kanye Westtől Kim Kardashiannek

2022. november 30. – 07:50

Másolás

Vágólapra másolva

Lassan két éve annak, hogy az örmény származású amerikai realityszereplő és főfoglalkozása szerint celebnő Kim Kardashian bejelentette akkori férjével, Kanye Westtel, hogy hatévnyi házasság és négy közös gyerek után elválnak, ám a válás minden részletéről csak mostanra sikerült megegyezni.

A CNN értesülései szerint a részleteket szabályozó dokumentum értelmében Kanye West havi 200 000 dollárt, vagyis kb. 78,4 millió forintnyi összeget fog fizetni a négy közös gyerek után annak ellenére, hogy a korábbi házaspár egyébként közösen gyakorol szülői felügyeletet a gyerekek felett. A hírt a felek szóvivői még nem erősítették meg.

Kardashian a válási folyamat lassúsága miatt (2021-ben adta be a válókeresetet) 2022 elején azt kérte a bíróságtól: legalább a családi állapotát változtassák meg hivatalosan egyedülállóra. Így történt, hogy habár számos körülményről még nem egyeztek meg akkor, Kim Kardashian már hivatalosan is egyedülálló volt 2022 márciusában.

A realityceleb idén a Vogue-nak beszélt arról, miért döntött a válás mellett. Azt mondta: „Sokáig csak aszerint éltem, hogy másokat boldoggá tegyek. [Úgy döntöttem], most magamat fogom boldoggá tenni.” Hozzátette még, hogy bár ez a gondolkodás változásokkal és magával a válással is jár, szerinte nagyon fontos, hogy az ember őszintén szembenézzen azzal, mi is teszi őt igazán boldoggá.

„Én magamat választottam. Szerintem rendben van magadat választani.”

A huszonnégyszeres Grammy-díjas Kanye West nincs jó szériában mostanában: sorozatos antiszemita uszítás miatt az Adidas szerződést bontott vele. Még ezt megelőzően történt, hogy miután nem volt hajlandó elnézést kérni az antiszemita szövegei miatt, otthagyta Westet Camille Vasquez ügyvéd, aki néhány hónapja Johnny Depp védőjeként vált világhírűvé. A rappert egyre több ismert ember kritizálta egyre hangosabban, köztük volt a gyermekei anyja, Kim Kardashian is. Ezután bejött több nagy cég, amelyek szerződést bontottak vele, majd a jéghegy csúcsára felkerült az Adidas is. Arról, hogy mi történt vele, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!