Harmadszor is megházasodott Britney Spears

2022. június 10. – 07:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hét hónappal azután, hogy feloldották a gyámság alól, csütörtökön Los Angelesben összeházasodott Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari iráni modell, személyi edző – írja a BBC. Az énekesnő tavaly azt nyilatkozta, a 13 évig tartó gyámság alatt „nem tudott megházasodni, és nem is lehetett gyereke”.

Spears és Ashgari még 2016-ban találkoztak, amikor a fiatalember 22 éves volt, az énekesnő pedig 34. Öt év várakozás után végül tavaly szeptemberben jegyezték el egymást. Miután az apja jogi felügyelete véget ért, áprilisban az énekesnő bejelentette, hogy terhes, egy hónappal később azonban elvetélt.

Spearsnek ez a harmadik házassága, igaz, az első csak 55 óráig tartott. 2004-ben Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel, de az esküt a hatóságok két nap múlva érvénytelenítették. Alexandert a mostani esküvő előtt egyébként előállították a hatóságok, mert a volt férj hívatlanul próbált meg behatolni az esemény helyszínére.

Az énekesnő még 2004-ben házasodott össze Kevin Federline-nal, akitől két gyermeke is született, a most 16 éves Sean és a 15 éves Jayden. 2007-ben elváltak, 2008-ban pedig az énekesnőt mentális problémáira hivatkozva édesapja gyámsága alá helyezték.

Britney Spears később egyre hevesebben próbált meg kikerülni apja gondnoksága alól, 2020-ban azonban még úgy gondolta a bíróság, szüksége van a gyámságra. Az énekesnő közben már arról beszélt: traumatizálta a gondnokság, ezzel együtt pedig mozgalom alakult a „kiszabadítására”. 2021-ben a nyilvános nyomásnak engedve Spears apja maga kérvényezte a gondnokság megszüntetését, amely meg is történt.

Az énekesnő idén tavasszal erősítette meg, hogy mindent feltáró könyvet ír az életéről, amelyért közel ötmilliárd forintnak megfelelő összeget fog kapni kiadójáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!