Britney Spears elvetélt

2022. május 15. – 07:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig több mint egy hónappal azután, hogy Britney Spears hírt adott arról: harmadik gyerekét várja, az Instagramján most azt kényszerült bejelenteni: elvetélt.

Elveszítettük csodagyermekünket a terhesség korai szakaszában

– írta az énekesnő a posztjában, a poszthoz hozzáfűzött kommentjében hálát adva a családjáért és megköszönve a támogatást.

A negyvenéves Britney Spears tavaly novemberben szabadult apja 13 évig tartó gondnoksága alól, miután egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Jamie Spears 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett. Az énekesnő így teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira (kb. 18,8 milliárd forint) becsült vagyonát is.

Spears a felügyeleti joga felfüggesztéséről szóló bírósági meghallgatásokon beszélt arról, hogy az apja az akarata ellenére fogamzásgátlásra kényszerítette: annak ellenére kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart. A tavaly novemberi ítélet után többször is hangoztatta, hogy családot szeretne alapítani 28 éves párjával.

Az énekesnőnek és vőlegényének, Sam Asgharinak ez lett volna az első közös gyermeke, Spearsnek ugyanakkor már van két fia, a 16 éves Sean Preston és a 15 éves Jayden James a Kevin Federline-nal kötött előző házasságából.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!