Britney Spears újra megházasodik

2021. szeptember 13. – 08:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Britney Spears és barátja, Sam Ashgari eljegyezték egymást – számolt be a Reuters.

A popsztár az Instagramján jelentette be a fejleményt egy videóval, amelyben az eljegyzési gyűrűt mutatja, és vőlegénye is hasonlót posztolt tőle függetlenül. A 39 éves Spears és a 27 éves Ashgari 2016 óta vannak együtt. Az iráni születésű Asghari személyi edzőként és színészként dolgozik. Az eljegyzés tényét Ashgari menedzsere hivatalosan is megerősítette.

Britney Spears – akiről mostanában az apja gyámsága ellen indított ügye miatt hallani gyakran – már kétszer volt házas, igaz, az első alkalmat csak nagy jóindulattal lehet házasságnak nevezni. 2004-ben, Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel, de az esküt néhány nappal később a hatóságok érvénytelenítették. Ugyanebben az évben aztán összekötötte az életét Kevin Federline-nal, akitől két gyereke is született, de 2007-ben elváltak.

Júniusban Spears arról beszélt egy bírósági meghallgatáson, hogy milyen elnyomó, visszaélésszerű az apja, Jamie Spears által 13 éve irányított gyámság. „Csak vissza akarom kapni az életemet” – mondta, és azt a reményét is kifejezte, hogy még megházasodhat és vállalhat gyerekeket.

Múlt héten Jamie Spears a megváltozott körülményekre hivatkozva beadványt nyújtott be, amelyben kérte a gyámság megszüntetését. A következő bírósági meghallgatás az ügyben szeptember 29-én lesz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!