A brüsszeli orgia szervezője szerint gyakran járnak magyarok a bulijaira

2020. december 3. – 10:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok”

– mondta a nemrég robbanó brüsszeli orgia-ügy kapcsán David Manzheley az Onet nevű lengyel lapnak. Manzheley 29 éves és több mint két éve szervez legális meleg orgiákat Brüsszelben. A szervező szerint a lengyel konzervatív politikai párt, a Jog és Igazságosság tagjai is gyakran látogatják a bulijait.

„Számos közszereplő jelenik meg a rendezvényeimen. Mind családos emberek és kezdetüktől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban”.

Állítása szerint rendszeres vendége a rendezvényeinek négy varsói politikus is, akik a lengyel konzervatív Jog és Igazság (PiS) párttagjai. Az ő nevüket azonban Manzheley nem akarta elárulni.

Manzheley szervezte a múlt pénteki szexbulit is, amin az azóta lemondott Szájer József is részt vett a Brüsszelben életben lévő kijárási tilalmat megszegve, majd a rendőrök elől egy ereszcsatornán menekülve. Szájer József kedd délután ismerte el közleményben, hogy ott volt az illegális brüsszeli „házibulin”, ahogyan ő fogalmazott.

Manzheley szerint nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus Közép-Kelet-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a szervező a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett. A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk, a „férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival”. A pénteki, járványvédekezési tilalmat megszegő buliról azt mondta, „egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak”. Hozzátette, a pénteki bulin

„több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része.”

Manzheley megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált a rendőri intézkedések elől menekülni, illetve azt állította, egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt. Azt is mondta, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.

Az EP-mandátumáról lemondott, korábbi fideszes politikus ügye ügye körüli kérdésekről itt olvashatja el gyorstalpalónkat, itt pedig azt, hogyan hathat mindez a pártra – amely épp az LMBTQ-közösség elleni érzelmekre is fel akarta húzni újabb politikai hadjáratát. A nemzetközi sajtó rendkívül részletesen írt a „kanos magyarról”, a hazai kormányközeli média igen visszafogottan számolt be az ügyről, amit a fideszes politikusok érdemben egyáltalán nem kommentálnak. Helyette inkább körbekerítették Orbán irodáját:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!