Orbán Ráhel a Marriott új budapesti szállodájának brandingjén dolgozik Tiborcz cégének leányvállalatánál

2021. július 3. – 22:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Group leányvállalataként nemrég létrejött BDPST Koncept, amelynek ügyvezetője nem más, mint Tiborcz felesége, a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel.

A BDPST Koncept a jövőben a miniszterelnök lányának vezetésével önállóan fog működni, célja pedig az, hogy „történelmi múlton alapuló narratíván keresztül hosszútávú hazai és nemzetközi sikereket érjen el” – derült ki a BDPST Group honlapján lévő közleményből.

Ahogy arra az Mfor.hu felhívta a figyelmet, az már június végén kiderült, hogy Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett, a neve hivatalosan ekkor jelent meg először a cégadatok között. Azt viszont egészen eddig nem lehetett tudni, hogy Orbán Ráhel pontosan mivel foglalkozik a 76 százalékban Tiborcz Istvánhoz tartozó BDPST Group leányvállalatánál, erre csak most derült fény.

Mint az a közleményből kiderült, az alapvetően ingatlanfejlesztéssel és hotelmenedzsmenttel foglalkozó cégnél felmerült az igény, hogy hotelek és éttermek brandigjének kialakításával is foglalkozzanak, ezért jött most létre a BDPST Koncept. A BDPST Group portfóliójába tartozó hotelek és éttermek márkastratégiájának kialakításával a BDPST Hotel Management foglalkozott korábban, azon belül is Orbán Ráhel és csapata,

„a jövőben viszont Orbán Ráhel ügyvezetésével önálló entitásként fog működni a BDPST Koncept.”

Mint kiderült, a csapat számos márka koncepciójának kialakításán dolgozott már, az ő munkájukat tükrözi a BOTANIQ Turai Kastély, az Alice Hotel, az 1700-as években épült Andrássy Kúria & SPA, valamint a Budapest szívében található Hotel Dorothea is. Orbán Ráhel és csapata jelenleg az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik, ám azt egyelőre nem tudni, hogy ez pontosan mit takar. A közlemény annyit árul el, hogy „a BDPST Koncept elsősorban a tulajdonosi igényeket felmérve, majd vizsgálva a piaci trendeket és lehetőségeket, segítséget nyújt a tervezés folyamán egy olyan narratíva kialakításában, mely alapot ad egy új termék, hotel vagy étterem megszületéséhez, fejlesztéséhez.”

Ez amúgy jelenleg érdekes kihívás lehet, a napokban ugyanis kiderült, hogy a francia válogatott utálta a budapesti szállásukat, mert az nem volt elég fényűző nekik, Pogbáék pedig éppen a Marriottban szálltak meg. A Tiborczék hoteleit kezelő BDPST Ingatlanforgalmazó Zrt.-nek egyébként tavaly nem volt jó éve, ahogy korábban írtuk, negyedére esett vissza az eredménye az előző évhez képest. A nadrágszíjat azért így sem kellett megszorítani, többek közt azért sem, mert ahogy azt a Direkt36 korábban megírta, a BDPST Zrt. is kapott a kedvezményes állami Covid-hitelből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!