Visszalépés

RSS

Márki-Zay Péter: Egy óriási tapsot kérek Karácsony Gergelynek

Karácsony Gergely visszalépett, és mindenkit Márki-Zay Péter támogatására kér. Azt mondja, döntése a szíve legközepéről jött, és a Jóisten támogatását kéri, hogy Márki-Zay igazi államférfivá váljon. Márki-Zay szerint sok áruló van az ellenzéki politikában, de Karácsonyt sosem tartotta annak. A végén a politikusok szócsatába keveredtek a kormányközeli média képviselőivel.

Márki-Zayt támogatja az MSZP egykori miniszterelnök-jelöltje

Botka László szegedi polgármester szerint egyedül ő képes összefogni azokat, akik le akarják váltani Orbánt.

A DK alaposan felkapta a vizet Márki-Zay beszédén

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a DK is megkörnyékezte Karácsonyt a visszalépés ügyébe, a párt azonban tagadja ezt.

És akkor most nézze meg Gulyás Gergely magabiztos nyilatkozatát arról, hogy egyértelműen Karácsony az előválasztás előre megírt győztese

A showműsor előre koreografált forgatókönyv szerint zajlik, és Karácsony lesz az ellenzék közös jelöltje, ezt mindenki tudja, aki jól értesült, mondta a Kormányinfón bő egy hete.

Karácsony Gergely visszalép Márki-Zay Péter javára

„Karácsony Gergely ma bebizonyította, hogy számára a haza érdeke mindennél fontosabb” – reagálta az MMM állva maradt jelöltje. Márki-Zay szerint „Orbán Viktor a mai naptól kezdve csakis abban reménykedhet, hogy Dobrev Klára megnyeri az előválasztás második fordulóját.” Élőben közvetítjük a bejelentést.

Atv.hu: Karácsony és Márki-Zay megfelezné a miniszterelnöki ciklust

Két év után váltanának. Hétfőn azt mondták, hogy felmerült közöttük egy ilyen megállapodás, de erre Magyarországon még nem volt precedens.

Dobrevet nem érdekli, hogy lesz-e visszalépés

Neki az előválasztás nem százalékokról szól.

Márki-Zay Péter: Karácsony Gergelynek minimális esélye sincs most Dobrev Klára ellen

Néhány perccel azután, hogy Karácsony Gergely egyértelművé tette, ő nem lép vissza az előválasztás második fordulója előtt, reménybeli szövetségese is online sajtótájékoztatót hirdetett. Az MMM miniszterelnök-jelöltje nyugalomra intett, és elmegy tárgyalni Karácsonnyal ma este hatra.

Karácsony Gergely nem lép vissza, ha Márki-Zay sem, akkor külön indulnak

A Párbeszéd-MSZP-LMP miniszterelnök-jelöltje váratlanul sajtónyilatkozatot tett, és kijelentette: nem lép vissza akkor sem, ha nem jön létre szövetsége a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével. Márki-Zay Péter és Karácsony között továbbra sincs megállapodás, a szövetség most már csak a hódmezővásárhelyi polgármester háttérbe vonulásával jöhet létre pénteken délig.

Igaza van-e annak, aki háborog Karácsony és Márki-Zay visszalépéses taktikáján?

Antidemokratikus, csalás, hátba szúrás, meghekkelés, a szabályok kijátszása – ilyen szavak röpködtek, amikor kiderült, hogy a miniszterelnök-jelöltek versenyében második Karácsony Gergely és a harmadik Márki-Zay Péter gondolkodik a másik javára visszalépésen. Az intézmény nem ismeretlen a választási rendszerekben. Kérdés, mindenki számított-e arra, hogy ez kétfordulós választás lesz, vagy inkább kétszer egyfordulós szavazásnak gondolták.

Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely már ebéd közben elkezdtek tárgyalni az együttműködésről Hódmezővásárhelyen

Annyit már tudunk, hogy finom volt az ebéd, de még nem sikerült megállapodnia a két miniszterelnök-jelöltnek arról, hogy melyikük lépjen vissza az előválasztás második fordulójára.

Karácsony Gergely legfeljebb akkor lép vissza, ha elüti a villamos

Karácsony Gergely eldöntötte, mostantól egyértelműbben fog beszélni, és a DK szerinte alacsony színvonalon kritizálja őt. Videóriport a vasárnapi kampányrendezvényről, ahol a főpolgármester először tartott nyilvános beszédet az előválasztás első fordulója óta.

Karácsony: Nem visszalépek, hanem előre

Karácsony megerősítette a vasárnapi kampányeseményen, hogy magát tartja a legalkalmasabb jelöltnek az ellenzék vezetésére és Orbán legyőzésére. Hadházyt bízná meg az elszámoltatás vezetésével, Dobrev Klárát külügyminiszterként képzelné el.

Jakab Péter nem helyesli, hogy a visszalépésen dolgozik Karácsony és Márki-Zay

A DK-s Molnár Csaba szerint a Karácsony és Márki-Zay által belengetett szakértői kormány antidemokratikus.

Három feltételt szabott Márki-Zay ahhoz, hogy visszalépjen Karácsony javára

A meglepetésre a második fordulóba szinte biztosan bejutó miniszterelnökjelölt-jelölt több kérdésben inkább Dobrevvel ért inkább egyet, de szerinte a DK elnöke Orbánt nem tudná legyőzni.

Karácsony Gergely Tóth Csaba visszalépésére: Nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke

Hadházy Ákos úgy látja: fontos üzenetet küldtek azzal, hogy akkor is lesz következménye a tetteknek, ha azt a saját oldalukon követi el valaki.

Vitray Tamás: Nem Hosszú Katinka dolga, hogy döntsön a saját versenyzése felől

A televíziós legenda szerint Hosszú méltatlan helyzetbe hozta saját magát, de méltatlan helyzetbe hozták a vezetői is.

Schmid Júlia, a kötelező oltás miatt visszalépett szlalomkenus: Embertelenül bántak velem

A sportoló sokkolt, szomorú és dühös, elmondta, az oltás utáni allergiás reakcióktól is félt, nem akart a hazájától távol kórházba kerülni.

Bojkott az olimpián: messze még a sport győzelme a politika fölött

Az iráni dzsúdósok rendszeresen bojkottálják az izraeliek elleni meccseiket, de több arab országtól sem áll távol a dolog. A Tokióban emiatt rivaldafénybe került Tohar Butbul meg sem lepődött azon, hogy ketten is visszaléptek ellene. Az izraeliek küzdenek a más sportágakat is érintő gyakorlat ellen, de a szankciók ellenére is rendre előkerül a dolog.

Már a második dzsúdós lépett vissza, mielőtt megmérkőzött volna egy izraeli sportolóval

Tohar Butbul hiába várt szudáni ellenfelére. Egyelőre nem tudni, miért, de a korábbi visszalépő algíri a palesztin ügyet hozta fel érvéként.

Visszalépett az MSZP-Párbeszéd jelöltje a momentumos Orosz Anna javára Újbudán

Így Orosz küzdhet meg a DK jelöltjével, Gy. Németh Erzsébettel, akit a Jobbik is támogat.

Az MSZP volt elnökhelyettese az autópályán autózva tudta meg, hogy visszavonták a jelöltségét

Szakács László megdöbbent, ugyanakkor jelezte, hogy továbbra is kész indulni, ha a DK és a Jobbik támogatja.

A koronavírus miatt nem maradt elég kézise a Zöld-foki-szigeteknek, visszaléptek a vb-től

Pénteken a magyarokkal játszottak, remélhetőleg mindenki egészséges marad a válogatottból.