Villanyszerelő

RSS

Sokkot kaptunk, és tudtuk, hogy valami szörnyűség történt

Idegőrlő órák elevenedtek meg a Győri Törvényszéken, ahol folytatódott a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt vállalkozó pere. Az egyik áldozat felesége arról beszélt, hogy élte meg, hogy három évvel ezelőtt a férje egy reggel elment dolgozni, és soha többet nem látták.

Be voltam szarva, ilyen még nem volt velem, vallotta a villanyszerelős kettős gyilkosság vádlottja

Elkezdődött a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt győri építési vállalkozó pere a Győri Törvényszéken. Szerinte ártatlan, a vádirat egyetlen mondata sem igaz.

Neked most jön a java, szemét patkány! – indulatoktól forrva kezdődött el a villanyszerelő-gyilkosságként elhíresült per

A tárgyalóteremben az áldozatok hozzátartozói némán figyelték a gyilkossággal vádolt É. Imre szavait, aki ártatlannak vallotta magát az előkészítő ülésen. A folyosón viszont találkozott a rokonokkal a napszemüvegben maga elé meredő vádlott.

Kettős emberöléssel gyanúsítják azt a győri vállalkozót, akinek két üzleti partnere is eltűnt

A rendőrség többéves nyomozást zárt le, az akta átkerült az ügyészséghez.

Értem, hogy miért kell szigorítani, de az nincs rendben, hogy támogatás nincs, az emberek pedig ennyire ki vannak szolgáltatva

Ezt mondta a Telexnek egy kozmetikus, aki a következő három napot végig fogja dolgozni, hogy így csökkentse a zárás miatt várható bevételkiesését. Robotolnak a hétvégén a fodrászok is, akik több mint kéthetes zárással számolnak. A villanyszerelők viszont még bíznak abban, hogy őket nem érinti majd a szigorítás. A virágosok pedig örülnek, hogy nem az év egyik legforgalmasabb napján kell zárniuk, de hosszú távon ezzel sincsenek kisegítve.