Ismét elromlott, és javítani kell a győri kórházban a daganatos betegeket kezelő sugárkészüléket
Át kellett ütemezni a kezeléseket. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház már megkereste a szakszervizt, ők pedig soron kívüli javításról döntöttek.
Napok óta rossz a győri kórház mindkét sugárterápiás készüléke
Pedig ide még a szomszédos megyékből is utalnak betegeket kezelésre. Az egyik gép már hetek óta rossz, a másik pár napja. Jó hír, hogy már megjött a szerelő, és a kórház bízik benne, hogy sikerül is...
Egy hónapja nincs központi fűtés a győri szülészeten, hősugárzókkal melegítik a kórtermeket
A babákat betakarják, az anyák felöltöznek, írták egy zárt Facebook-csoportban. A kórház szerint csőtörés okozta a problémát, és a biztonságos betegellátás folyamatosan biztosított.
Győrben annyi a beteg, hogy ismét Covid-osztályt kellett nyitni
A részlegbe nem engednek látogatókat.
Győr-Mosonban 130-nál több háziorvos jelentkezett az ügyeletre, már nem rezidensek fogadják a...
A hónap utolsó napjaiban már hazaküldték azokat a kórházi rezidenseket, akiket március 31-ig beosztottak a háziorvosok helyett ügyelni Győrben. Áprilistól az OMSZ megoldja háziorvosokkal az ellátást.
Hónapokat vártak időpontra Sopronban, aztán most megszűnt a gyermekkardiológia
Most Győrben kell újabb időpontot kérni. A sürgős eseteknél a várakozás 1-2 nap, az enyhébbeknél néhány hónap, de kérhető utazási költségtérítés.
Már szerdán több koronavírusos beteget kezeltek a győri kórházban, mint ahány ellátását vállalni...
A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója Palkovics Lászlótól úgy tudja: még legalább két hétig folyamatosan egyre több lesz a koronavírusos beteg az országban.
200 százalékkal kellett emelni a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház intenzív ágyas kapacitását
A főigazgató szerint 20 százalék fölé nőtt a halálozási ráta náluk. A kórházban minden ötödik dolgozót a járványellátásra vezényeltek át.
Kövess minket Facebookon is!