Orbán szerint Magyarországot azért büntetik, mert nem engedi be az illegális migránsokat

A miniszterelnök az Európai Bíróság döntésére reagált, amelynek értelmében 80 milliárd forintnyi büntetést szabtak ki a magyar menekültügyi szabályok miatt.

Hiába sulykolja a kormány, hogy háborúban állunk Brüsszellel, a magyarok elsöprő többsége még...

A Tisza Párt szavazói az Európai Unió legelkötelezettebb hívei, de még a fideszesek között is kétszer annyi feltétlen híve van az EU-nak, mint ahányan elutasítják, derült ki a Medián a Telex...

Vendégmunkásoknak szóló appal próbál nemzetközi piacra lépni egy magyar cég

Internet, helyi telefonkártya, biztosítás, jogi segítség, pénzügyi dokumentáció – sok lokális szolgáltatásra van szüksége a vendégmunkásoknak, ezt kezelné a Peak nevű cég ötlete.

Uniós csúcsjelölti vita: Nem adhatunk az Orbán Viktorhoz hasonló embereknek vétójogot a...

Többek között a migrációról és a demokráciáról vitázik az öt politikus, akiket az egyik legfontosabb uniós testület vezetésére akarnak jelölni.

Egyik pillanatban még beszélsz valakivel, másnapra már halott

Birane Mbaye századmagával vágott neki Szenegálból a Kanári-szigetekre tartó 1400 kilométeres útnak, de a migránscsoportból csak néhány tucatnyian élték túl, miután az időjárás kedvezőtlenre...

Megszavazták a tagállamok az uniós menekültügyi csomag kulcselemeit

Az utolsó akadályt magyar-lengyel ellenzés mellett is megugrották a jogszabályok, amelyek többek között kötelező szolidaritást és a valószínűleg alaptalan kérelmek szűrésére külön eljárást vezetnek...

A brit parlament elfogadta, hogy Ruandába lehessen telepíteni az illegális bevándorlókat

Hónapok óta húzódó vitát zártak le ezzel.

Orbán: Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben

A NATCON-on felszólaló miniszterelnök szerint a rendezvény betiltása, majd engedése olyan, mintha a nyolcvanas évek végén lennénk Magyarországon.

Eurobarometer: A magyarok több mint háromnegyede szerint előnyös az EU-tagság

Több szempontból javult az EU megítélése Magyarországon a júniusi európai parlamenti választás előtti utolsó uniós felmérés alapján, a magyaroknak fontosabb téma az éghajlatváltozás, mint a migráció.

Balhéval, helyenként épphogy, de megszavazta az uniós migrációs csomag kulcselemeit az EP

„Ez a paktum öl, szavazzanak nemmel!” – akasztották meg az európai parlamenti szavazást a karzatról. A csomag szerdán tárgyalt elemei mind átmentek, de némelyik csak kis többséggel.

Kövess minket Facebookon is!