Magyar Turisztikai Ügynökség

RSS

Lesöpörték a Nemzeti Park aggályait, heteken belül aszfaltoznak, fejlesztenek a kisoroszi Szigetcsúcson a Dunánál

A helyi polgármester szerint a zöld gondolkodás nem különbözik a vöröstől, a tiltakozók természetpusztító nagyüzemtől tartanak. A 370 milliós projekt keretében aszfaltoznak, csatornáznak, és hamarosan mobil kabinokat is felhúznak a védett ártéri ligeterdőben. A háttértanulmányt a kormányhivatal egyelőre titkolja.

Két és fél milliárdért újíttatja fel a Bálnát a Magyar Turisztikai Ügynökség

Az új szigetelés mellett díszkivilágítást is kap az épület, hogy éjszaka is meghatározó része lehessen a dunai látképnek.

Látogatóközpontot, kilátót, élményösvényeket és borteraszokat építhet a bortermelő Légli család 800 milliós állami támogatásból

A támogatást hivatalosan a balatonboglári önkormányzat kapja, de négy konzorciumi partnerrel dolgoznak együtt: mind a négy cég a Légli család vállalkozása.

A Laposa-féle balatoni szervezet kilépő tagja: Egy általunk nem ismert szisztéma alapján, célzottan hívtak meg embereket

Szerinte nem volt egyenlő a pálya, lettek A és B kategóriás egyesületi tagok. Nem tudja, hogy a támogatásokból való kihagyásában szerepet játszhatott-e, hogy egyesek kormánykritikusnak könyvelték el.

5 hónap alatt 28 milliárdot költött Rogán a kormány kommunikációjára

A Fidesz-közeli alapítványok is úsznak a milliárdokban.

Orbán Ráhel-féle állami cég szponzorálja a terasznyitást ünneplő celebek posztjait

A hírességek képei alatt néhol be van linkelve a Csodás Magyarország Instagram-oldal, amely a Magyar Turisztikai Ügynökség egyik kiadványa.

Alapítványosdi a turizmusban is: Oszkó-Jakab Natália társelnök lett

A hazai rendezvényszakma ismert arcai, Balásy Gyula cégeinek vezetői, illetve meglepő módon Oszkó Péter volt pénzügyminiszter felesége is bekerült a Magyar Turisztikai Program Alapítvány vezetésébe.

Válasz: A kormány az igénylők fél százalékának adta a turisztikai támogatások kétharmadát

A lap összesítése alapján a Rogán minisztériuma alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség százmilliárdokat szórt ki NER-es oligarcháknak és fideszes önkormányzatoknak. 2030 helyett már 2020 végére elköltötték az eredetileg tervezett keretet.

32 milliárd vs. 68 millió: az ellenzéki településeknek alig adtak turisztikai támogatást

Berettyóújfalu önkormányzata 2 milliárdot kapott turizmusra, Miskolc 8 milliót. Majdnem 500-szor jobban jártak a fideszes települések.

Annyival támogassák őket, amennyi adót befizettek, kérik a kormánytól a turizmusban és a vendéglátásban dolgozók

Három szervezet közös javalaslatcsomagot dolgozott ki a bajban lévő szektorok megsegítésére, ennek része a kulturális áfa márciusi bevezetése is.

Ki kell adnia a milliárdos állami támogatások adatait a turisztikai ügynökségnek

A Fővárosi Törvényszék első fokú döntése alapján az MTÜ közpénzekkel gazdálkodik, ezért a nyilvánosság előtt kell elszámolnia.

Csak dislike-ok voltak Guller Zoltán videóján, amiben arról beszél, mennyit segített a kormány a turisztikai szektornak, a videó azóta nem nyilvános

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerint a kormány az első pillanattól kezdve segít.

Balatoni támogatások: az MTÜ tanácsadójának cégei nyerték a legtöbb pénzt

A pénzosztás kiboríthatta a Balatoni Kör hoppon maradt tagjait, Laposa Bence és az elnökség felajánlotta lemondását.

Cenzúrázták a Hétköznapi Csalódások raktárkoncertjét

Folytatódik a botrány a raktárkoncertek körül. A pécsi Hétköznapi Csalódások punkzenekar fellépését cenzúrázták, kivágták a kormánynak kellemetlen jeleneteket és zenéket, majd a felvétel után két nappal ismeretlenek bántalmazták a lakása előtt a stáb egyetlen budapesti tagját is.

Ismét milliárdok landoltak fideszes kötődésű vállalkozóknál és önkormányzatoknál

Rókusfalvy Pál fogadója, a Lázár János-féle ménesbirtok és Mocsai Lajos családja is kapott pénzt turisztikai fejlesztésre.

A turisztikai ügynökséghez került a Budaörsi Repülőtér is

A Bálna után az egyik legnagyobb kapacitású magyar légikikötőt is bekebelezte a kormányzati szervezet.

A TV2 új műsora olyan, mint egy állami Instagram-poszt

A Road Movie Guide című utazós műsor a turisztikai ügynökség támogatásával készült, a producerei fesztiváltulajdonosok, a főszereplői magyar zenekarok. De minek?

Rogánék egymilliárd forintért adják a balatonboglári kempinget

A Bahart tovább árusítja a Balatont.

Háromszázmillió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott Puch László panziója

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatain megvalósult a teljes összefogás.

Közel félmilliárdot költött bérekre tavaly az állami divatügynökség

Pedig átlagosan tíz ember dolgozott csak a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként működő cégnél. Idén már 2,3 milliárdból gazdálkodhatnak.