Hollik István

RSS

Hollik: Alex Soros kezével vagy keze nélkül, az üzenet egyértelmű

A Fidesz kommunikációs igazgatója nem tudja, miért kellett átragasztani a frissen kitett plakátokat, arra viszont kíváncsi, a Telex mikor veszi le az „El a kezekkel!” hirdetéseket.

Hollik István kiposztolta, hogy jön a 15 százalékos minimálbér-emelés, aztán átírta a bejegyzést

Reggel még kijelentő módban fogalmazott, aztán délutánra már átírta feltételes módra. A Portfolio forrásai szerint sincs még megállapodás a témában.

A Fidesz–KDNP két képviselője nem engedné, hogy 18 év alattiak energiaitalt vegyenek és igyanak

Hollik István és Nacsa Lőrinc szerint az alkoholhoz hasonló korlátozás kell.

Bedő: Orbán Viktor olyan, mint egy Wishről rendelt Kazinczy. Hollik: A metrón szellentő férfi...

Csak akarat kell, és béke lenne a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint, a momentumos képviselő szerint pedig a kormány minden eurócentet ellop. Három perc sem kellett, máris előkerült Gyurcsány...

Tényleg Trianon a hibás? – ellenőriztük a fideszesek magyarázatait az EU-s szinten kiemelkedő...

Ukrán gabona, Trianon, kommunizmus – ilyen magyarázatokat kaptunk, amikor fideszes politikusokat kérdeztünk Tusványoson arról, miért ekkora az infláció Magyarországon, miközben máshol kisebb....

Fideszes megfejtések az inflációról: energiafüggőség, kommunizmus, Trianon

Tusványoson vezető kormánypárti politikusok segítségével próbáltunk utánajárni, hogy lehet itthon jóval magasabb az infláció, mint bárhol máshol Európában. Meglepő magyarázatokat is hallottunk. Videó.

Fideszesek Szájer visszatéréséről: Elképzelhető, kiváló ember, megbűnhődött, bocsánatot kért,...

Miután Deutsch Tamás bedobta Szájer József nevét, rákérdeztünk a vezető fideszeseknél, hogy komolyan visszatérhet-e az ereszcsatornás botrány után a politikába. A válasz: igen. Videó Tusványosról.

Hollik szerint Karácsony hülyének nézi a magyarokat a Gyurcsány által diktált válaszában

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a főpolgármesternek el kell árulnia, hogy honnan jött az 500 milliós támogatás.

Az egyik oldal gonosz, a másik meg Gyurcsány – ilyen volt a státusztörvény vitája

Hiába vitatkoztak tizennyolc órát egymással a képviselők a státusztörvényről, az álláspontok semennyit nem közeledtek. Cserébe volt gyurcsányozás, elmúlt-tizenhárom-évezés, házelnöki rendreutasítás...

Hollik István: Illő tisztelettel üzenjük a nagykövet úrnak, hogy nem fogunk változtatni az...

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint 12 év alatt az amerikaiak is megtanulhatták volna már, hogy ilyen nyomásgyakorlási akciókkal nem érnek el semmit.

Kövess minket Facebookon is!